Libnet.ro
UNICEF

10:30

Washington a dat asigurari Moscovei: Edward Snowden nu va fi nici torturat, nici condamnat la moarte daca revine in SUA

B1 B1,
Washington a dat asigurari Moscovei: Edward Snowden nu va fi nici torturat, nici condamnat la moarte daca revine in SUA

Eric Holdwer, secretarul american al Justitiei, a dat asigurari Rusiei, vineri, ca Edward Snowden nu va fi nici torturat, nici condamnat la moarte in cazul in care va reveni in Statele Unite, relateaza AFP. continuă pe B1

Washingtonul da asigurari Moscovei: Edward Snowden nu va fi condamnat la moarte

Secretarul american al Justitiei, procurorul general Eric Holder, a dat asigurari Rusiei ca Edward Snowden nu va fi nici torturat, nici condamnat la moarte in cazul revenirii in Statele Unite, doua motive aduse in sprijinul cererii sale de azil, scrie AFP.

Snowden nu va fi executat si nici torturat, daca se intoarce acasa. Ce mai promit SUA rusilor

Fostul consultant NSA Edward Snowden nu va fi executat si nici torturat daca se va intoarce in SUA, unde va raspunde in fata legii, beneficiind de toata protectia pe care o ofera sistemul civil de justitie.

SUA nu vor cere pedeapsa cu MOARTEA contra lui Edward Snowden.

Statele Unite nu vor cere pedeapsa cu moartea contra lui Snowden, fostul consultant NSA blocat in aeroportul din Moscova, a declarat secretarul american al Justitiei, Eric Holder, potrivit Mediafax. Aceasta declaratie a fost primita de catre ministrul rus al Justitiei, Alexandr Konovalov, dupa ce acesta l-a intrebat pe omologul sau american cu privire la statutul lui Edward Snowden. Citeste si Snowden, LIBER sa plece. Fostul spion CIA a primit acceptul de a parasi aeroportul din .

Edward Snowden a primit dreptul de a intra in Rusia

Serviciul de Emigrare Rus a acordat permisul de intrare fostului colaborator NSA, Edward Snowden, cel care ramasese blocat in aeroportul din Moscova inca de luna trecuta. Snowden a trait in zona de tranzit a.

Tatal lui Edward Snowden: Fiul meu a impartasit adevarul cu poporul american

Lon Snowden, tatal fostului consultant al NSA Edward Snowden, a afirmat, vineri, ca fiul sau a impartasit adevarul cu poporul american, in ceea ce priveste supravegherea informatica desfasurata de.

Rusia nu-l va extrada in SUA pe Edward Snowden

Autoritatile de la Moscova au anuntat ca oficialii FSB poarta discutii cu omologii lor americani de la FBI, pe marginea situatiei fostului agent CIA si colaborator NSA, Edward Snowden. Conform unui purtator de.

Americanii au trimis o scrisoare Rusiei, cu privire la Edward Snowden

Ministerul rus al Justitiei a anuntat, joi, ca a primit o scrisoare din partea SUA, continand cateva observatii in legatura cu fostul consultant NSA Edward Snowden, blocat pe un aeroport moscovit de peste o.

Rusia a primit o scrisoare de la Statele Unite cu privire la Edward Snowden

Rusia a anuntat, joi, ca a primit o scrisoare din partea Statelor Unite, aceasta facand anumite observatii cu privire la fugitivul american Edward Snowden, blocat de o luna intr-un aeroport din Moscova, fara a.

Rusia a primit o scrisoare de la Statele Unite cu privire la Edward Snowden

Rusia a anuntat joi ca a primit o scrisoare din partea Statelor Unite ce face anumite observatii cu privire la fugitivul american Edward Snowden blocat de o luna intr-un aeroport din Moscova, fara a cere extradarea sau repatrierea acestuia, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Avocat: Edward Snowden nu a primit documentul care ii permite sa paraseasca aeroportul din Moscova

Edward Snowden, fost consultant al NSA, nu a primit documentul care ii permite sa paraseasca aeroportul din moscova, unde se afla blocat de o luna, a anuntat avocatul sau, citat de AFP. Pana in.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )