Libnet.ro
UNICEF

20:45

Washington Post: Trump alege o retragere absurda din Germania. El ameninta securitatea nationala

Hotnews Hotnews,
 Washington Post: Trump alege o retragere absurda din Germania. El ameninta securitatea nationala

Intr-o tentativa stravezie de a-si ameliora perspectivele politice in declin, presedintele Trump a propus sa organizeze luna aceasta la Washington o reuniune a tarilor G7, cu Vladimir Putin printre invitatii speciali. La o convorbire telefonica din 30 mai care se spune ca a fost tensionata, cancelarul german Angela Merkel s-a impotrivit, invocand persistenta pericolului pandemiei de Covid-19 si lipsa pregatirilor pentru o astfel de intrunire. O saptamana mai tarziu a iesit la lumina riposta lui Trump. Decizia SUA de a retrage soldati americani din Germania, inacceptabila - oficial german. continuă pe Hotnews

Trump a aprobat un plan de retragere a trupelor americane din Germania. Aliatii cancelarului Merkel critica decizia

Presedintele american Donald Trump a aprobat un plan de retragere, pana in luna septembrie, a 9. 500 de trupe americane din bazele din Germania, decizie care a fost criticata de parlamentari din blocul conservator al cancelarului Angela Merkel.

Cum a comentat ministrul german al Apararii posibila retragere a mii de militari americani din Germania. Contingentul SUA este de aproape 35.000 la ora actuala

Guvernul de la Berlin a anuntat, luni, ca nu a primit o confirmare oficiala cu privire la vreo decizie a presedintelui Donald Trump de a retrage mii de militari americani din Germania, dar a subliniat ca prezenta.

Decizia SUA de a retrage soldati americani din Germania, inacceptabila - oficial german

Coordonatorul Germaniei pentru relatiile transatlantice a criticat decizia presedintelui american Donald Trump de a retrage mii de soldati din Germania, relateaza Reuters.

MAE: 41 de romani care munceau la o fabrica din Germania, depistati cu noul COVID-19

41 de cetateni romani care isi defasoara activitatea la o companie de prelucrare a carnii din Germania au fost testati pozitiv, majoritatea avand simptome usoare, informeaza MAE, dupa ce s-a autosesizat in urma unor informatii aparute in presa germana.

Retragerea trupelor americane din Germania provoaca tensiuni in NATO

Vehiculata retragere a unui procent care variaza intre o treime si jumatate din efectivele militare .

Focar de COVID-19 la o scoala din Germania. Cinci copii romani infectati cu noul coronavirus

La scoala primara Christoph Folderich din Spandau, Germania, cinci copii din cinci clase diferite au fost infectati cu noul coronavirus. Toti cei cinci elevi provin din familii de romani.

CORONAVIRUS |Productia industriala din Germania a inregistrat in aprilie o scadere istorica, de 17,9%

Germania, cea mai mare economie a Uniunii Europene, a raportat cea mai grava scadere a productiei industriale de la reunificare incoace. Productia de masini, de exemplu, a fost in mod special afectata, insa de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )