Libnet.ro
UNICEF

23:15

Will.i.am si Britney Spears lanseaza clipul Scream and Shout la X Factor USA

Devorator Monden Devorator Monden,
Will.i.am si Britney Spears lanseaza clipul Scream and Shout la X Factor USA

Peste 2 zile will. am impreuna cu Britney Spears lanseaza oficial noul single si videoclipul Scream and Shout, in premiera mondiala la X Factor USA, unde printesa muzicii pop este jurat. Regizorul clipului nu este nimeni altul decat Ben Mor, cel care a filmat clipurile Part Of Me si Meet Me Halfway semnate de artistii Katy [. continuă pe Devorator Monden

Puya feat Doddy, Posset, Mahia si Alex Velea lanseaza clipul Maidanez |VIDEO

Puya si Alex Velea au o colaborare exploziva pe care o lanseaza direct cu videoclip Maidanez! Maidanez este o colaborare intre Puya si bunul sau prieten, Alex Velea, prezentandu-i in acelasi timp si pe cei mai noi membrii ai casei de productie SCANDALOS MUSIC: Doddy, Posset si foarte talentatul producator Mahia. Alaturi de acestia [.

Deepcentral lanseaza clipul hit-ului O stea |VIDEO

Baietii de la Deepcentral au lansat videoclipul oficial al super-hitului O Stea, cu care Doru si George se afla pe primul loc in topul de single-uri iTunes. Balada celor de la Deepcentral a surclasat piesa lui Adele Skyfall, situata pe locul al doilea,dar si cel mai nou hit al Rihannei Diamonds, clasat pe pozitia a [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )