Libnet.ro
UNICEF

13:30

Will.i.am si Britney Spears lanseaza piesa Scream and Shout |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Will.i.am si Britney Spears lanseaza piesa Scream and Shout |AUDIO

Scream and Shout este cel mai nou single al cantaretului producator Will. am, o piesa de club in colaborare cu veterana muzicii pop Britney Spears. Piesa Scream and shout reprezinta cel cel de-al cincilea single oficial de pe albumul lui Will. Am, willpower, care va fi lansat pe 10 decembrie in Marea Britanie. Pe langa colaborarea cu [. continuă pe Devorator Monden

JoJo lanseaza piesa We Get By |AUDIO

Dupa ce a amanat din nou lansarea celui de-al treilea album al sau, ce se pare ca va fi lansat in 2013, ca sa-si multumeasca fanii pana atunci cantareata americanca JoJo lanseaza un nou mixtape. Mixtape-ul se numeste Agap275;, va fi lansat pe 20 decembrie, iar astazi avem ocazia sa ascultam prima piesa de pe [.

New Artist: Chris Jacob lanseaza piesa Show Me Your Love |AUDIO

Chris Jacob va prezinta o tripla premiera muzicala: Show Me Your Love piesa de debut a artistului si prima sa colaborare cu producatorul Viky Red, in prima auditie! Ajuns in atentia publicului prin participarea la cateva concursuri muzicale televizate, Chris Jacob, pe numele sau real Cristian Iacob, nu este nici pe departe novice intr-ale [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )