Libnet.ro
UNICEF

12:00

William Branza a demisionat din fruntea ARD Diaspora

B1 B1,
William Branza a demisionat din fruntea ARD Diaspora

William Branza si-a anuntat, joi, demisia din fruntea ARD Diaspora, desi colegiile din diaspora sunt singurele pe care ARD a reusit sa le inchida, informeaza Mediafax. Va multumesc tuturor celor care mi-ati. continuă pe B1

Wiliam Brinza DEMISIONEAZA din functia de presedinte al ARD Diaspora.

Democrat-liberalul Wiliam Brinza anunta, intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX, ca si-a prezentat demisia din functia de presedinte al ARD Diaspora. Va multumesc tuturor celor care mi-ati fost alaturi in cei 4 ani de mandat si in campania electorala! Multumesc romanilor care m-au votat, la fel cum multumesc si celor care nu m-au votat, precum si celor care au ignorat votul. Astazi, 13 decembrie, mi-am prezentat demisia din functia de presedinte al ARD Diaspora. Dumnezeu sa ii aiba in paza .

Wiliam Brinza demisioneaza din functia de presedinte al ARD Diaspora

Democrat-liberalul Wiliam Brinza a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca si-a prezentat demisia din functia de presedinte al ARD Diaspora. Va multumesc tuturor celor care mi-ati fost alaturi in cei.

Eugen Tomac, din colegiul 2 Diaspora, singurul candidat ARD care a obtinut peste 50% din voturi

Fostul secretar de stat in Ministerul de Externe Eugen Tomac este singurul candidat la alegerile parlamentare din partea ARD care a obtinut peste 50% din voturi. Tomac a obtinut 78%din voturi in colegiul 2.

Gheorghe Falca, primarul Aradului: Demisia lui Blaga din fruntea PDL, o chestiune de onoare

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, a declarat, luni, la emisiunea Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca demisia luiVasile Blaga din fruntea PDL, in urma rezultatelor slabe inregistrate de ARD la.

UPDATE Cezar Preda a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PDL si din cea de presedinte al PDL Buzau

Cezar Preda a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PDL si din cea de presedinte al PDL Buzau, potrivit unui comunicat de presa transmis HotNews. ro. Tin sa ii felicit pe contracandidatii mei. Au reusit sa faca mai bine front comun impotriva mea, decat am reusit noi sa facem front comun in apararea ARD Buzau, afirma Preda. Rezultatul de la Buzau, modul in care au ales buzoienii pe 9 decembrie, ma determina sa-mi dau demisia de onoare din functia de prim-vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, precum si din cea de presedinte al Organizatiei Judetene a PDL Buzau.

Mario Monti pleaca din fruntea guvernului italian

Anuntul in acest sens a surprins pietele, actiunile bancilor din Italia scazand puternic Premierul italian Mario Monti a anuntat ca va demisiona din fruntea Cabinetului de la Roma la finele acestui an, informatie care a luat prin surprindere pietele.

Cezar Preda a demisionat din conducerea PDL, dupa ce a fost invins clar de USL intr-un colegiu din Buzau

Democrat liberalul Cezar Preda a anuntat, luni, printr-o scrisoare, ca isi da demisia de onoare din functiile pe care le detine. Astfel,Cezar Preda demisioneaza din functiile de prim-vicepresedinte PDL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )