Libnet.ro
UNICEF

09:30

Wiliam Brinza demisioneaza din functia de presedinte al ARD Diaspora

Antena3 Antena3,
Wiliam Brinza demisioneaza din functia de presedinte al ARD Diaspora

Democrat-liberalul Wiliam Brinza a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca si-a prezentat demisia din functia de presedinte al ARD Diaspora. Va multumesc tuturor celor care mi-ati fost alaturi in cei. continuă pe Antena3

Wiliam Brinza DEMISIONEAZA din functia de presedinte al ARD Diaspora.

Democrat-liberalul Wiliam Brinza anunta, intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX, ca si-a prezentat demisia din functia de presedinte al ARD Diaspora. Va multumesc tuturor celor care mi-ati fost alaturi in cei 4 ani de mandat si in campania electorala! Multumesc romanilor care m-au votat, la fel cum multumesc si celor care nu m-au votat, precum si celor care au ignorat votul. Astazi, 13 decembrie, mi-am prezentat demisia din functia de presedinte al ARD Diaspora. Dumnezeu sa ii aiba in paza .

Cezar Preda DEMISIONEAZA din functia de prim-vicepresedinte al PDL.

Liderul PDL Cezar Preda anunta ca demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al PDL, in urma rezultatelor alegerilor de duminica, potrivit Mediafax. Dragi buzoieni, rezultatele scrutinului pentru alegerile parlamentare au aratat clar optiunea majoritara a romanilor pentru candidatii USL. Tin sa ii felicit pe contracandidatii mei. Au reusit sa faca mai bine front comun impotriva mea, decat am reusit noi sa facem front comun in apararea ARD Buzau. Sper doar ca modul in care se vor comporta .

William Branza a demisionat din fruntea ARD Diaspora

William Branza si-a anuntat, joi, demisia din fruntea ARD Diaspora, desi colegiile din diaspora sunt singurele pe care ARD a reusit sa le inchida, informeaza Mediafax. Va multumesc tuturor celor care mi-ati.

iMPARTIREA PUTERII: Dragnea anunta VICTORIA USL, Videanu recunoaste esecul ARD, iar ...

UPDATE: Rezultatele alegerilor parlamentare au inceput sa faca victime in interiorul ARD. Liderul PDL Cezar Preda a anuntat, luni, ca demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor. Dragi buzoieni, rezultatele scrutinului pentru alegerile parlamentare au aratat clar optiunea majoritara a romanilor pentru candidatii USL. Tin sa ii felicit pe contracandidatii mei. Au reusit sa faca mai bine front comun impotriva mea, decat am reusit noi sa facem front comun in apararea .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Suceava: USL castiga 12 din 14 colegii; ARD va avea doi ...

USL a castigat in judetul Suceava, cu peste 50% din voturi, noua colegii de deputat si trei de senator, iar in urma redistribuirii si infiintarii de doua noi posturi de deputat ARD va obtine doi deputati si un senator, in timp ce PPDD va obtine un post de deputat, informeaza Mediafax. Potrivit datelor finale furnizate de Biroul Electoral Judetean BEJ) Suceava, USL a castigat la Camera Deputatilor 59,41 la suta din voturi, ARD a obtinut 23,13 la suta din voturi, iar PPDD are 11,82 la suta din .

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. USL castiga TOATE colegiile si din judetul Braila; ARD e ...

USL a castigat toate cele sapte colegiile din judetul Braila, unde ARD s-a clasat pe locul al treilea, dupa PPDD, conform rezultatelor finale comunicat de Biroul Electoral Judetean, transmite corespondentul MEDIAFAX. Astfel, Petrea Dorin Silviu UNPR), candidat in Colegiul 1 Camera Deputatilor a obtinut 65% din voturi. Liberalul Vasile Varga, candidat in Colegiul 2 Camera Deputatilor, are un scor de 58,94%, Marian Dragomir PSD), candidat in Colegiul 3 Camera Deputatilor - 64,96%, in timp ce .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )