Libnet.ro
UNICEF

09:00

Wimbledon 2015. Un meci de pe tabloul masculin a fost intrerupt de intuneric

Adevărul Adevărul,
Wimbledon 2015. Un meci de pe tabloul masculin a fost intrerupt de intuneric

Americanul John Isner e un pericol pentru organizatorii de turnee si pentru Wimbledon in special. Daca nu e programat sa joace primul, are toate sansele sa-l apuce noaptea pe teren, asa cum s-a intamplat si ieri, in meciul cu Cilic. continuă pe Adevărul

Wimbledon 2015. Monica Niculescu, la o victorie de optimile de finala. E ultima noastra speranta la simplu

Monica Niculescu se afla in fata unei performante uriase, calificarea in optimile de finala la Wimbledon. Pentru asta trebuie sa o invinga pe Kristyna Pliskova, din Cehia. Meciul e azi de la 13.

Wimbledon 2015. Horia Tecau se califica in optimi dupa un set decisiv pe muchie de cutit, scor 15-13

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat in optimile de finala la ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins cuplul Andre Begemann /Julian Knowle Germania/Austria), scor 1-6, 3-6, 6-4, 6-2, 15-13, dupa trei ore si 36 de de minute.

Wimbledon: Irina-Camelia Begu a fost invinsa de Maria Sarapova in turul al treilea al competitiei

Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, a fost invinsa, vineri, de Maria Sarapova, locul 4 WTA in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Romanca a pierdut in fata jucatoarei din Rusia cu.

Wimbledon 2015. Monica Niculescu s-a calificat in optimi! Victorie formidabila a Monicai in fata Kristynei Pliskova

Monica Niculescu s-a calificat in optimile de finala ale Wimbledonului, dupa o victorie in doua seturi in fata Kristynei Pliskova, scor 6-3, 7-5. Ea a salvat cinci mingi de set in parteas a doua.

Bacalaureat 2015. Un tanar de 28 de ani a fost amendat de jandarmi dupa ce a iesit de la examen

Astazi, un barbat din Galati, in varsta de 28 ani, dupa ce a sustinut o proba in cadrul examenului de Bacalaureat 2015, la iesirea din cadrul centrului de examinare a inceput sa adreseze injurii si amenintari cu acte de violenta la adresa personalului care asigura paza bunurilor lasate in camera de pastrare de catre elevi, pe perioada sustinerii probei, motivand ca nu i se da mai repede bunul lasat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )