Libnet.ro
UNICEF

07:45

Wimbledon 2015. Monica Niculescu s-a calificat in optimi! Victorie formidabila a Monicai in fata Kristynei Pliskova

Adevărul Adevărul,
Wimbledon 2015. Monica Niculescu s-a calificat in optimi! Victorie formidabila a Monicai in fata Kristynei Pliskova

Monica Niculescu s-a calificat in optimile de finala ale Wimbledonului, dupa o victorie in doua seturi in fata Kristynei Pliskova, scor 6-3, 7-5. Ea a salvat cinci mingi de set in parteas a doua. continuă pe Adevărul

Wimbledon 2015. Monica Niculescu, la o victorie de optimile de finala. E ultima noastra speranta la simplu

Monica Niculescu se afla in fata unei performante uriase, calificarea in optimile de finala la Wimbledon. Pentru asta trebuie sa o invinga pe Kristyna Pliskova, din Cehia. Meciul e azi de la 13.

Monica Niculescu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon

Monica Niculescu s-a calificat in premiera in turul al treilea al turneului pe iarba de la Wimbledon, dupa ce a invins-o joi pe Jana Cepelova din Slovacia, cu 6-3, 6-3, informeaza Mediafax. Romanca s-a impus.

Turneul de la Wimbledon: Monica Niculescu s-a calificat in optimile finalei, dupa ce a invins-o pe Kristyna Pliskova

Monica Niculescu48 WTA) s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Kristyna Pliskova locul 134 WTA), cu 6-3, 7-5, dupa o ora si 42 de minute, informeaza Adevarul.

Monica Niculescu o bate pe Pliskova si merge in optimi la Wimbledon dupa un game 10 nebun

Monica Niculescu a invins-o sambata seara pe Krystina Pliskova Cehia) cu6-3 7-5 si s-a calificat in turul 4 optimi de finala) de la Wimbledon.

Wimbledon: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la dublu

Perechea Monica Niculescu/Olga Savciuk Romania/Ucraina) s-a calificat, miercuri, in al doilea tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Monica Niculescu si Olga Savciuk le-au invins in runda inaugurala pe surorile gemene Pliskova, Karolina si Kristyna, din Cehia, scor 2-6, 6-4, 6-4, dupa o ora si 35 de minute.

Wimbledon: Perechea Monica Niculescu/Olga Savciuk, calificata in turul doi al turneului de Grand Slam

Perechea Monica Niculescu Romania) /Olga Savciuk Ucraina) s-a calificat in turul doi al probei de dublu, de la Wimbledon, dupa ce a trecut, cu emotii de gemenele Pliskova, Karolina si Kristyna.

LIVE Monica Niculescu - Kristyna Pliskova la Wimbledon

Monica Niculescu joaca acum in turul 3 de la Wimbledon, amanunte lite text in pagina de mai jos.

Monica Niculescu este la cea mai buna performanta la Wimbledon. S-a calificat in optimi

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat sambata in optimi al turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului. Monica Niculescu a eliminat-o pe cehoaica Kristyna.

Monica Niculescu este la cea mai buna performanta la Wimbledon. S-a calificat in turul 3

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat sambata in turul 3 al turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului. Monica Niculescu a eliminat-o pe cehoaica Kristyna.

Monica Niculescu arata ca infrangerea Simonei Halep a fost una dubioasa si obtine cel mai bun rezultat la Wimbledon

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi la Jana Cepelova din Slovacia, sportiva care in primul tur a reusit surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep, a 3-a favorita a turneului. Niculescu a invins-o fara dubii pe jucatoarea care a eliminat-o in doua seturi pe Halep in turul 1 de la Wimbledon, cu o cota la victorie de 11.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )