Libnet.ro
UNICEF

00:07

Wimbledon: Maria Sarapova, eliminata n primul tur/ Rusoaica era pe partea de tablou a Simonei Halep

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Maria Sarapova, eliminata n primul tur/ Rusoaica era pe partea de tablou a Simonei Halep

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova a fost eliminata, luni, in primul tur la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Maria Sarapova a fost invinsa de compatrioata sa Vitalia Diatchenko, 6-7 [3], 7-6 [3], 6-4. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Maria Sarapova, eliminata n primul tur / Rusoaica era pe partea de tablou a Simonei Halep

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova a fost eliminata, luni, in primul tur la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Maria Sarapova a fost invinsa de compatrioata sa Vitalia Diatchenko, 6-7 [3], 7-6 [3], 6-4.

inca o SUPRIZA de PROPORTII la Wimbledon: Maria Sharapova, ELIMINATA de o jucatoare venita din calificari

O noua supriza de proportii la Wimbledon. Maria Sharapova favorita 24) se alatura numelor mari eliminate inca din primul tur. Rusoaica Vitalia Diatchenko 132 WTA) a invins-o pe Sharapova dupa un meci.

Wimbledon: Elina Svitolina, eliminata n primul tur

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, a fost invinsa, luni, cu scorul de 7-6 3), 4-6, 6-1, de germana Tatjana Maria, locul 57 WTA, in turul I al turneului de la Wimbledon, potrivit news. ro.

Wimbledon 2018: Ana Bogdan, eliminata DRAMATIC inca din primul tur de o jucatoare aflata pe locul 88 WTA

Dupa Irina Begu si Gabriela Ruse, inca o romanca a fost eliminata de la turneul de la Wimbledon inca din primul tur. Este vorba de Ana Bogdan, locul 59 WTA, care a pierdut, marti, cu scorul de 6-1, 3-6, 8-6,.

Numai PATRU-s NOROCOASE. Restul de patru au plecat acasa. Monica Niculescu, ELIMINATA inca din primul tur la Wimbledon

Veste proasta pentru fanii tenisului din tara noastra. Monica Niculescu, locul 61 WTA, a pierdut meciul de marti din primul tur al turneului de la Wimbledon, disputat cu japoneza Naomi Osaka, locul 18.

SOC la Wimbledon: MAREA FAVORITA, ELIMINATA inca din primul tur. in decisiv a fost SPULBERATA cu 6-0!

Inca o surpriza de proportii la Wimbledon, dupa ce Elina Svitolina si Sloane Stephens au fost trimise acasa inca din primul tur. Cehoaica Petra Kvitova 28 de ani, 7 WTA), favorita numarul 1 a bookmakerilor,.

Prima surpriza de proportii la Wimbledon: Sloane Stephens a fost invinsa din primul tur si nu o mai poate detrona pe Simona Halep

Campioana de la US Open 2017 si finalista de la Roland Garros 2018, americanca Sloane Stephens, a fost eliminata inca din primul tur la Wimbledon.

LIVE Cirstea si Dulgheru joaca in primul tur la Wimbledon

Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru evolueaza la aceasta ora in primul tur la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al sezonului si singurul care se disputa pe iarba.

Wimbledon: Grigor Dimitrov, Borna Coric si Richard Gasquet, eliminati n primul tur

Cap de serie numarul 6, Grigor Dimitrov a parasit turneul de Grand Slam de la Wimbledon inca din primul tur, bulgarul fiind invins de Stan Wawrinka, scor 1-6, 7-6 3), 7-6 5), 6-4. Alti patru jucatori aflati pe lista capilor de serie au fost eliminati prematur din cadrul competitiei de la All England Club: Borna Coric 19), Richard Gasquet 23), Filip Krajinovic 28) si Leonardo Mayer 32).

SURPRIZA URIASA la Wimbledon 2018: Sloane Stephens, ELIMINATA inca din primul tur. Cum o ajuta pe Simona Halep infrangerea suferita de americanca

Editia de anul acesta a turneului de la Wimbledon a debutat cu o surpriza uriasa. Americanca Sloane Stephens, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, adversarea Simonei Halep la Roland Garros si castigatoarea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )