Libnet.ro
UNICEF

18:45

Wireless in autobuze. Transurbis Zalau ofera internet gratuit calatorilor

Adevărul Adevărul,
Wireless in autobuze. Transurbis Zalau ofera internet gratuit calatorilor

Zalauanii care circula cu mijloacele de transport in comun vor putea naviga gratuit pe internet in timpul calatoriei. continuă pe Adevărul

Vodafone lanseaza Supernet 4G+ cu viteze mai mari si ofera internet gratuit pentru Cluj si Iasi

In septembrie 2014, Vodafone Romania anunta initiativa Supernet 4G prin care si-a derulat planul de a oferi conexiuni 4G in cat mai multe orase si localitati din Romania si de a familiariza utilizatorul cu noul standard. Doi ani mai tarziu, operatorul telecom trece la Supernet 4G+ cu viteze de download care depasesc 1Gbps in testele efectuate de operatorul mobil.

Vodafone promite o luna de internet gratuit in doua orase din tara si lanseaza Supernet 4G+

Vodafone a anuntat, intr-o conferinta de presa, lansarea retelei Supernet 4G+, retea care promite viteze reale de transfer de date de doua ori mai mari decat cele din reteaua Supernet 4G. Operatorul a mai anuntat si ca locuitorii din doua orase din Romania vor beneficia de o luna de internet gratuit. Noua retea Supernet 4G+ [].

Orange ofera internet fix si televiziune prin cablu la nivel national

In urma cu ceva timp va spuneam ca Orange lanseaza serviciul de internet fix. Initial disponibil doar in Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca, Orange Home Net a ajuns si in restul zonelor urbane din Romania. Orange Home Net este serviciul de internet fix de la principalul operator de telefonie mobila din Romania. Pentru a pune la [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )