Libnet.ro
UNICEF

23:15

WTA Dubai: Elina Svitolina a invins-o pe Wozniacki si a castigat turneul

B1 B1,
WTA Dubai: Elina Svitolina a invins-o pe Wozniacki si a castigat turneul

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina, locul 13 WTA si cap de serie 7, a castigat, sambata, turneul Premierde la Dubai, dupa ce a invins-o in finala pe daneza Caroline. continuă pe B1

WTA Dubai: Elina Svitolina a castigat turneul dupa ce a invins-o pe Caroline Wozniacki

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina, locul 13 WTA si cap de serie 7, a castigat, sambata, turneul Premier de la Dubai, dupa ce a invins-o in finala pe daneza Caroline Wozniacki, numarul 15 mondial si favorita 10, scor 6-4, 6-2.

Angelique Kerber a fost invinsa la Dubai si a ratat sansa de a reveni pe primul loc in clasamentul WTA

Jucatoarele Elina Svitolina Ucraina) si Caroline Wozniacki Danemarca) s-au calificat, vineri, in finala turneului de la Dubai, cu premii totale de 2. 000 de dolari.

WTA Dubai: Angelique Kerber, in sferturi - Revansa cu Monica Puig

Angelique Kerber cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului Premier de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Monica Puig. A fost revansa lui Angie in fata jucatoarei care i-a suflat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio, din vara anului trecut.

WTA Dubai: Irina Camelia Begu, eliminata si la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Daria Kasatkina Romania/Rusia) a parasit turneul WTA de la Dubai in turul doi al competitiei. Cele doua au fost invinse de dublul Hao-Ching Chan/Iaroslava Shvedova Taiwan/Kazahstan), scor 6-3, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )