Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Istanbul: Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile de finala

Hotnews Hotnews,
 WTA Istanbul: Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile de finala

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, cap de serie numarul 5 si locul 66 WTA, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Istanbul. continuă pe Hotnews

WTA Istanbul: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei

Sorana Cirstea, cap de serie numarul 5 si locul 66 WTA, a obtinut, marti, calificarea in turul doi al turneului de la Istanbul, competitie dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Istanbul

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea, a cincea favorita, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, in ur.

Simona Halep s-a calificat fara emotii in sferturile turneului de a Stuttgart. Victorii si pentru Sorana Cirstea, Irina Begu si Alexandra Cadantu la Istanbul

UPDATE: Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile turneului de la Istanbul, dupa ce a trecut in doua seturi,. a scor 6-4, 6-2, de Sakkari. Simona Halep s-a calificat fara emotii.

Sorana Cirstea trece de primul tur la Istanbul

Dupa experienta de la Fed Cup, unde a jucat un meci de simplu si apoi a indeplinit rolul de capitan nejucator, Sorana Cirstea a revenit cu victorie in circuitul mondial profesionist.

WTA Istanbul: Irina Begu, victorie dupa ce a fost condusa cu 4-1 in setul decisiv

Irina-Camelia Begu cap de serie numarul 3 si locul 33 WTA) a revenit, marti, de la 0-3 si 1-4 in setul decisiv al meciului cu Tatjana Maria locul 103 WTA), reusind sa se califice in turul doi al turneului WTA de la Istanbul - competitie dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )