Libnet.ro
UNICEF

18:30

WTA Madrid: Angelique Kerber - Eugenie Bouchard 3-6, 0-5/ Kerber a abandonat in optimi (Program sferturi)

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Angelique Kerber - Eugenie Bouchard 3-6, 0-5/ Kerber a abandonat in optimi (Program sferturi)

Canadianca Eugenie Bouchard, locul 60 WTA, s-a calificat in sferturile competitiei de la Madrid, dupa ce germana Angelique Kerber, principala favorita, s-a retras cand era condusa cu scorul de 3-6, 0-5, dupa 57 de minute de joc. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Madrid: Eugenie Bouchard o elimina pe Maria Sharapova, dupa unul din cele mai spectaculoase meciuri ale anului (Rezultatele zilei)

Locul 60 WTA, Eugenie Bouchard s-a mobilizat exemplar in meciul cu Maria Sharapova, jucatoare din Canada reusind sa o elimine pe rusoaica inca din turul doi al turneului Premier Mandatory de la Madrid. Dupa un meci de doua ore si 52 de minute, Genie s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 2-6, 7-5.

WTA Madrid: Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimi

Irina-Camelia Begu, locul 36 WTA, a obtinut calificarea in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a invins-o pe suedeza Johanna Larsson, jucatoare venita din calificari si pozitia 57 in ierarhia mondiala.

WTA Madrid: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor debuta duminica

Simona Halep locul 4 WTA), detinatoarea trofeului, Monica Niculescu 48 WTA) si Sorana Cirstea 64 WTA) vor debuta duminica, la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Cap de serie numarul trei, Halep o va intalni pe cehoaica Kristyna Pliskova, Niculescu o a infrunta pe Caroline Wozniacki, in timp ce Cistea se va duela cu Anastasia Pavliucenkova.

WTA Madrid: Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile de finala

Sorana Cirstea locul 83 WTA), beneficiara unui wild-card, a ajuns in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de japoneza Misaki Doi 53 WTA). Sorana s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 3-6, 6-1.

WTA Madrid: Karolina Pliskova, eliminata in turul doi de Anastasija Sevastova

Turneul Premier Mandatory de la Madrid a ramas fara favorita numarul doi, Karolina Pliskova fiind invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-3, de Anastasija Sevastova locul 22 WTA).

WTA Madrid: Sorana Cirstea, in turul doi - Victorie cu Anastasia Pavlyucenkova (favorita 13)

Sorana Cirstea locul 64 WTA), beneficiara unui wild-card din partea organizatorilor, s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de rusoaica Anastasia Pavlyucenkova, cap de serie numarul 13 si locul 16 WTA.

WTA Madrid: Monica Niculescu, invinsa de Caroline Wozniacki dupa un meci maraton

Monica Niculescu locul 48 WTA) a cedat cu greu in fata danezei Caroline Wozniacki 11 WTA), favorita numarul 10, scor 7-5, 6-7 3), 6-4, in prima runda a tureului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Romanca a condus cu 2-0 in setul decisiv, insa jucatoarea din Danemarca a reusit sa revina si s-a impus dupa un meci maraton de trei ore si 27 de minute.

WTA Madrid: Johanna Konta, eliminata in primul tur de Laura Siegemund (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul sase, Johana Konta a fost invinsa de Laura Siegemund Germania, locul 30 WTA), in prima runda a turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, scor 3-6 7-5 6-4. Alte favorite care au parasit deja competitia din capitala Spaniei sunt Madison Keys 9) si Elena Vesnina 12). Keys a fost eliminata de japoneza Misaki Doi, iar Vesnina a pierdut in fata Irinei Begu.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in sferturile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de 5. 318 dolari.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Camelia Begu, in optimile turneului de dublu

Simona Halep si Irina Camelia Begu s-au calificat in turul doi al turneului de la Madrid n. r. optimi), cele doua trecand de perechea Abigail Spears SUA)/Katarina Srebotnik Slovenia), scor 5-7, 6-3, 10-8.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )