Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Madrid: Karolina Pliskova, eliminata in turul doi de Anastasija Sevastova

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Karolina Pliskova, eliminata in turul doi de Anastasija Sevastova

Turneul Premier Mandatory de la Madrid a ramas fara favorita numarul doi, Karolina Pliskova fiind invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-3, de Anastasija Sevastova locul 22 WTA). continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Johanna Konta, eliminata in primul tur de Laura Siegemund (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul sase, Johana Konta a fost invinsa de Laura Siegemund Germania, locul 30 WTA), in prima runda a turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, scor 3-6 7-5 6-4. Alte favorite care au parasit deja competitia din capitala Spaniei sunt Madison Keys 9) si Elena Vesnina 12). Keys a fost eliminata de japoneza Misaki Doi, iar Vesnina a pierdut in fata Irinei Begu.

WTA Madrid: Ana Bogdan, eliminata in primul tur al calificarilor

Ana Bogdan 111 WTA) a fost eliminata, vineri, in primul tur al calificarilor turneului Premier Mandatory de la Madrid. Jennifer Brady SUA - 76 WTA) a fost cea care a invins-o pe Ana, scor 7-65), 7-60).

WTA Madrid: Sorana Cirstea, in turul doi - Victorie cu Anastasia Pavlyucenkova (favorita 13)

Sorana Cirstea locul 64 WTA), beneficiara unui wild-card din partea organizatorilor, s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de rusoaica Anastasia Pavlyucenkova, cap de serie numarul 13 si locul 16 WTA.

WTA Madrid: Monica Niculescu, in turul doi al probei de dublu

Perechea Monica Niculescu/Christina McHale Romania/SUA), s-a calificat, luni, in turul doi al probei de dublu de la Mutua Madrid Openoptimi).

Simona Halep, calificare fara emotii in turul doi la Madrid

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Madrid dupa ce a trecut dupa un meci extraordinar de Kristyna Pliskova. Romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-2 si merge mai departe in.

WTA Madrid: Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi - Victorie in fata Elenei Vesnina

Irina-Camelia Begu 29 WTA) a invins-o, sambata, pe Elena Vesnina Rusia), cap de serie numarul 12 si locul 13 in ierarhia mondiala, si s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Camelia Begu, in optimile turneului de dublu

Simona Halep si Irina Camelia Begu s-au calificat in turul doi al turneului de la Madrid n. r. optimi), cele doua trecand de perechea Abigail Spears SUA)/Katarina Srebotnik Slovenia), scor 5-7, 6-3, 10-8.

Alegeri prezidentiale in Franta. RFI: Emmanuel Macron, mare favorit in fata lui Marine Le Pen la turul doi

Duminica, la turul doi al alegerilor prezidentiale, francezii vor avea de ales intre centristul independent Emmanuel Macron, favoritul sondajelor, si extremista de dreapta Marine Le Pen, explica o analiza publicata sambata de RFI.

WTA Madrid: Simona Halep vs Kristina Pliskova in primul tur al competitiei

Simona Halep locul 4 WTA si detinatoarea trofeului) o va intalni in primul tur al turneului Premier Mandatory de la Madrid pe Kristina Pliskova Cehia - locul 58 WTA), conform tragerii la sorti care a avut loc vineri.

WTA Madrid: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor debuta duminica

Simona Halep locul 4 WTA), detinatoarea trofeului, Monica Niculescu 48 WTA) si Sorana Cirstea 64 WTA) vor debuta duminica, la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Cap de serie numarul trei, Halep o va intalni pe cehoaica Kristyna Pliskova, Niculescu o a infrunta pe Caroline Wozniacki, in timp ce Cistea se va duela cu Anastasia Pavliucenkova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )