Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA New Haven: Cirstea si Niculescu, eliminate in turul doi al calificarilor

Hotnews Hotnews,
 WTA New Haven: Cirstea si Niculescu, eliminate in turul doi al calificarilor

Jucatoarele Sorana Cirstea si Monica Niculescu au fost eliminate, sambata, in turul doi al calificarilor la turneul Premier de la New Haven SUA), dotat cu premii totale de 710. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

WTA New Haven: Simona Halep, principala favorita; Sorana Carstea, wild-card pentru a evolua in calificari

Simona Halep, locul 2 WTA, va incerca sa-si apere titlul cucerit anul trecut la turneul Premier de la New Haven, cu premii de 710. 000 de dolari, din postura de principala favorita, in timp ce Sorana Carstea, 80 WTA, a primit din partea organizatorilor un wild card pentru calificarile competitiei.

Cirstea, Niculescu si Begu, in turul doi al calificarilor la New Haven

Jucatoarele de tenis Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina-Camelia Begu au acces, sambata, in turul doi al calificarilor la turneul Premier de la New Haven SUA), dotat cu premii totale de 710. 000 de dolari.

Irina-Camelia Begu a acces in ultimul tur al calificarilor la New Haven

Jucatoarea Irina-Camelia Begu a acces, sambata, in ultimul tur al calificarilor la turneul Premier de la New Haven SUA), relateaza Mediafax. Begu a invins-o in turul doi, cu scorul de 6-2, 7-6 2), pe .

Simona Halep, cap de serie nr. 1 la New Haven

Simona Halep va fi favorita numarul 1 la turneul de la New Haven SUA) din acest an, acolo unde revine din postura de campioana en titre. Meciurile ei de la acet turneu vor fi live pe siteul onlinesport. ro.

ATP Cincinnati: Tomas Berdych si Grigor Dimitrov au parasit competitia in turul doi

Tomas Berdych cap de serie numarul 4) a fost invins in trei seturi de Lu Yen-Hsun, intr-o partida contand pentru turul doi al turneului Masters de la Cincinnati. Tot in aceeasi faza a competitiei a fost depasit si Grigor Dimitrov favorit 7), bulgarul pierzand meciul cu Jerzy Janowicz. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )