Libnet.ro
UNICEF

17:15

YOUTUBE pregateste lansarea unui serviciu muzical cu plata.

România Liberă România Liberă,
YOUTUBE pregateste lansarea unui serviciu muzical cu plata.

Site-ul de partajare de fisiere video detinut de grupul Google planuieste sa lanseze un serviciu muzical premium, pe baza de abonament. Utilizatorii YouTube vor putea sa acceseze in continuare gratuit vastul catalog de piese muzicale si videoclipuri de pe acest site, insa ei vor avea si optiunea sa plateasca pentru acest nou serviciu premium. Acest nou serviciu de muzica nu va difuza publicitate si le va oferi utilizatorilor posibilitatea sa stocheze melodiile, pe care sa le poata asculta . continuă pe România Liberă

YOUTUBE pregateste lansarea unui serviciu muzical cu plata.

Site-ul de partajare de fisiere video YouTube, detinut de grupul Google, planuieste sa lanseze un serviciu muzical premium, prin intermediul caruia videoclipurile si melodiile vor putea fi accesate in baza unui abonament. Acest serviciu ar urma sa fie lansat anul viitor, au declarat surse. Utilizatorii YouTube vor putea sa acceseze in continuare gratuit vastul catalog de piese muzicale si videoclipuri de pe acest site, insa ei vor avea si optiunea sa plateasca pentru acest nou serviciu .

YouTube contra cost. Gigantul pregateste un serviciu muzical pe baza de abonament platit

Site-ul de partajare de fisiere video YouTube, detinut de grupul Google, planuieste sa lanseze un serviciu muzical premium, prin intermediul caruia videoclipurile si melodiile vor putea fi accesate in baza unui.

Care sunt beneficiile studierii unui instrument muzical

Cantatul la un instrument muzical imbunatateste sanatatea intr-o varietate de moduri. Exista numeroase cercetari care arata ca muzica este benefica pentru fiecare dintre noi. Potrivit unui studiu publicat de American Psychological Association, cantatul la un instrument muzical in copilarie mentine mintea ascutita la varste inaintate.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )