Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zacaminte de sute de miliarde de euro in Romania. Am putea extrage 6,3 miliarde de metri cubi de gaze din Marea Neagra

Antena3 Antena3,
Zacaminte de sute de miliarde de euro in Romania. Am putea extrage 6,3 miliarde de metri cubi de gaze din Marea Neagra

Descoperire incredibila in Romania. Anul, se pot extrage pana la 6,4 miliarde de metri cubi de gaze, pe an, din blocul Neptun Deep din Marea Neagra. ExxonMobil nu a luat inca decizia finala de a trece la. continuă pe Antena3

Exxon ar putea extrage anual 6,3 miliarde metri cubi de gaze din Marea Neagra, peste jumatate din productia actuala a Romniei

ExxonMobil ar putea extrage circa 6,3 miliarde metri cubi de gaze pe an din Marea Neagra, a declarat, luni, Richard Tusker, reprezentantul ExxonMobil Romania, cu ocazia forumului Presedintia Romaniei la Consiliul UE: provocari si oportunitati pentru sectorul energetic. Aceasta cantitate reprezinta mai mult de jumatate din productia actuala de gaze a Romaniei, care este de circa 11 miliarde metri cubi anual, potrivit Agerpres.

Investitie de 2,7 miliarde euro in Europa

Grupul petrochimic elvetian Ineos a anuntat astazi ca intentioneaza sa investeasca 2,7 miliarde euro pentru a construi o instalatie de cracare petrochimica si o instalatie pentru dehidrogenarea propanului PDH) undeva in Europa de nord-vest, informeaza Agerpres.

Advent cumpara producatorul de medicamente Zentiva cu 1,9 miliarde euro

Sanofi si Advent International au incheiat negocierile pentru achizitionarea Zentiva, divizia europeana Sanofi de medicamente generice. Companiile au semnat un acord de achizitie de actiuni de 1,9 miliarde euro, potrivit CNBC .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )