Libnet.ro
UNICEF

17:15

Zapada de jumatate de metru in Franta si Italia. Cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani (VIDEO)

B1 B1,
Zapada de jumatate de metru in Franta si Italia. Cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani (VIDEO)

In Franta si Italia a nins abundent, iar stratul de zapada a ajuns la jumatate de metru, fiind cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani. in zonele montane din Alpi si Pirinei s-a inregistrat cea mai. continuă pe B1

Cea mai horror padure din lume e in Romania. Turistii vin sa vada cel mai infricosator loc de pe planeta

Cea mai horror padure din lume este in Romania! Este o padure invaluita in legende si este situata la mai putin de cinci kilometri de centru municipiului Cluj-Napoca. Ea ii fascineaza pe turistii dornici de o plimbare, dar si de aventura. Cea mai horror padure din lume e in Romania! Publicatii din Statele Unite ale .

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA ION LUNGU, PRESEDINTELE AFEER: Cea mai importanta problema din sectorul energiei este reglementarea

Cea mai importanta problema din sectorul energiei este, in prezent, cea legata de reglementari, conform domnului Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie din Romania AFEER), care subliniaza ca exista o serie de inconsecvente, confuzii si prevederi contradictorii in ce priveste legislatia romaneasca raportat la cea europeana.

Cea mai buna metoda pentru o cina rapida. Trucurile care te ajuta oricand

Incercam sa ducem un stil de viata sanatos, insa descoperim, de cele mai multe ori, ca cel mai mare inamic al nostru este lipsa timpului. Seara, putini aleg sa isi petreaca acele cateva ore libere de dupa munca in bucatarie, gatind. insa, cu aceste trucuri simple, putem pregati cea mai gustoasa cina rapida. Iata ce .

Cea mai buna reteta de gem de gutui. Este aromat si natural, perfect pentru iarna

Unul dintre preparatele preferate ale romanilor in acest sezon este, fara indoiala, gemul de gutui iar reteta de mai jos este, cu siguranta, cea mai buna din cate ai gustat. Asa ca nu pierde timpul si noteaz-o in caiet! Cea mai buna reteta de gem de gutui Daca atunci cand primul fruct care iti trece .

Cea mai simpla reteta de conopida murata. Asa iese crocanta si este sanatate curata pentru organism

Daca esti fan muraturi, atunci trebuie sa afli care este cea mai simpla reteta de conopida murata. Gospodinele adevarate isi dezvaluie secretele si iti spun tot ce trebuie sa stii pentru a nu da gres niciodata. Reteta simpla de conopida murata Toamna este, fara indoiala, cel mai aglomerat sezon pentru gospodinele adevarate. Acestea umplu camara .

Cod portocaliu de ploi abundente pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ploi abundente pentru cea mai mare parte a tarii valabile de sambata, de la ora 9:00 si pana duminica la ora 3:00.

Dosar penal pentru inaugurarea cu torte a unei nocturne in cea mai mare comuna: 400 de persoane, fara distantare

Procurorii clujeni au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in legatura cu inaugurarea nocturnei din Floresti, cea mai mare comuna din tara, cu cateva zile inainte de alegeri.

Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Lacul Morii va fi cea mai mare zona de agrement cu plaja artificiala din Romania

Sunt Gabriel Mutu si toata viata am fost un om al faptelor. Si, ca sa va prezint concret, Am semnat Autorizatia de Construire pentru amenajarea Lacului Morii. Aici vom finaliza cea mai mare zona de agrement cu plaja artificiala din Romania.

Cine castiga Ferma 2020? Concurentii care au sansa cea mai mare la victoria finala in acest an

Pe data de 8 septembrie 2020, a debutat noul sezon al emisiunii Ferma. Oraseni vs Sateni, de la Pro TV. Concurentii sunt pusi la provocari fara pereche, iar la 20 km de capitala au loc filmarile. Care sunt concurentii Ferma 2020, care au cele mai mari sanse de castig in acest an? Emisiunea este difuzata .

Cum arata cea mai puternica masina produsa in Romania. Noul Puma ST a fost lansat

Ford prezinta noul model din gama Performance, Puma ST, care va fi produs incepand din aceasta toamna, in fabrica de la Craiova. Astfel, Ford lanseaza cea mai puternica masina de serie fabricata la noi in tara. Sigla este de pe noul Ford Puma produs la Craiova.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )