Libnet.ro
UNICEF

16:01

Zbori din Bucuresti spre Paris sau Barcelona? Care sunt sansele de accident aviatic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zbori din Bucuresti spre Paris sau Barcelona? Care sunt sansele de accident aviatic

Urmatorul zbor pe care il vei lua are sanse de 1 la 4,6 milioane de a se prabusi. Aceste calcule sunt facute de o noua aplicatie iOS, Am I Going Down? , care foloseste big data pentru a calcula cat mai exact care sunt sansele unui avion. continuă pe Wall-Street Ro

Zbori din Bucuresti spre Paris sau Barcelona? Care sunt sansele de accident aviatic

Urmatorul zbor pe care il vei lua are sanse de 1 la 4,6 milioane de a se prabusi. Aceste calcule sunt facute de o noua aplicatie iOS,Am I Going Down?, care calculeaza cat mai exact care sunt sansele unui avion de a se prabusi, incercand astfel sa linisteasca pasagerii care nu considera zborul ca pe un lucru sigur.

Universitatea din Bucuresti lanseaza admiterea in programul de masterat in stiinte cognitive Open Mind

Universitatea din Bucuresti anunta ca lanseaza un nou ciclu de cursuri in cadrul programului masteral in stiinte cognitive Open Mind. Inscrierea la admitere va avea loc in perioada iulie - septembrie 2015. Cursurile programului Open Mind sunt predate de profesori ai universitatii si de profesori invitati de la universitati precum Birkbeck College, Londra; Ecole Normale Superieure, Paris; University of Toronto; University of East Anglia; Tulane University. Vezi in articol care sunt cursurile Open Mind pentru anul academic 2015 - 2017 si cine le preda.

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )