Libnet.ro
UNICEF

09:30

Zece cadre medicale de la doua spitale din Arad, confirmate cu Covid-19

România Liberă România Liberă,
Zece cadre medicale de la doua spitale din Arad, confirmate cu Covid-19

Zece cadre medicale de la doua spitale din judetul Arad au fost confirmate cu noul coronavirus, pana. continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS |10 cadre medicale infectate in judetul Arad. Alte aproape 150 au intrat in izolare

Doi dintre cei 10 oameni din personalul medical infectati lucreaza la Spitalul Orasenesc Ineu, iar ceilalti opt sunt de la Spitalul Judetean de Urgenta din Arad. La inceputul acestei saptamani, aici a murit un om infectat cu COVID-19.

Surse: 22 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focsani, confirmate cu COVID-19. Unitatea sanitara este inchisa de miercuri

Numarul persoanelor care au fost testate este insa mult mai mare. Pana miercuri se stia ca doua cadre medicale au contactat noul virus.

Fiica managerului de la Spitalul Campulung Moldovenesc, infectat si el alaturi de alte cadre medicale, reclama haosul din sistem: Si-au facut rost din mana in mana de medicamente si au inceput administrarea la domiciliu

Fiica managerului de la Spitalul Campulung Moldovenesc din Suceava, unde mai multe cadre medicale au fost diagnosticate cu noul coronavirus, trage un semnal de alarma si aduce la cunostinta opiniei publice, pe.

INSP: Peste 150 de cadre medicale din Romania, infectate cu COVID-19

Peste 150 de cadre medicale si personal din spitale au fost confirmate cu COVID-19 in toata tara, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Sanatate Publica.

70 de cadre medicale de la Spitalul Obregia din Capitala, in carantina, dupa ce un pacient a fost diagnosticat cu COVID-19

70 de cadre medicale de la Spitalul Clinic dePsihiatrieProf. Dr. Al. Obregia au fost plasate in carantina, dupa ce unpacienta fost diagnosticat cu coronavirus. Barbatula fost.

Bistrita-Nasaud: 20 de cadre medicale, in izolare la domiciliu din cauza unei femei testate pozitiv COVID-19

Femeia a intrat in atentia procurorilor care o cerceteaza penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor. in tot acest timp, 20 de cadre medicale au intrat in izolare la domiciliu.

92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean din Suceava, depistate cu noul coronavirus: inca se testeaza (FOTO)

Un numar de 92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, anunta Federatia Sanitas din Romania, cu precizarea.

Catastrofa in sistemul medical: 10% din infectati sunt cadre medicale si peste 50% au luat virusul din spitale

Situatie catastrofala in sistemul medical din Romania: peste 10% din persoanele confirmate ca fiind infectate sunt cadre medicale. Mai mult decat atat: peste 50% din cetatenii confirmati ca fiind infectati au luat virusul din interiorul sistemului medical.

Doua cadre medicale, confirmate cu coronavirus la Spitalul Militar Foscani. Cladirea, inchisa pentru 48 de ore

Doua cadre medicale care lucrau intr-un dintre laboratoarele Spitalului Militar din Foscani au fost depistati cu coronavirus. Spitalul se va inchide pentru 48 de ore, pentru a fi efectuata dezinfectia.

Iohannis, managerilor de spitale: Asigurati echipamentul pentru cadre medicale si faceti teste. Sa nu mai avem situatii revoltatoare ca la SJ Suceava, Gerota sau Sf Ioan

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut managerilor de spitale, in videoconferinta, sa asigure cu prioritate protejarea cadrelor medicale, sa faca tot ce pot pentru a le asigura echipamentele de protectie si sa ii testeze pe medici si asistenti, pentru a nu mai avea situatii revoltatoare precum cele de la spitalele judetean Suceava, Gerota sau, mai nou, la Spitalul Sfantul Ioan, unde zeci de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )