Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece dintre cele mai frumoase orase medievale

Hotnews Hotnews,
 Zece dintre cele mai frumoase orase medievale

Iubitorii de istorie sau de fotografie trebuie sa stie cel mai bine cum este sa privesti un oras medieval plin cu cladiri interesante ai caror pereti te fascineaza. Explorarea interiorului, excursiile la castel sau plimbarile prin magazinele sau restaurantele din astfel de orase pot fi combinatia perfecta pentru oricine admira constructiile medievale. Multe orase aflate in diferite parti ale lumii, au in continuare ziduri medievale intacte, potrivitCNN. continuă pe Hotnews

Dan Negru, intalnire emotionanta in aeroport: E una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste

Dan Negru s-a intalnit, pe Aeroportul Otopeni, cu o fosta concurenta de la Next Star, care pleca la un concurs international in Malta. inainte sa plece, pustoaica talentata.

Liviu Pop: Bugetul pentru Educatie de anul viitor va fi unul dintre cele mai mari din ultimii zece ani

Ministrul Educatiei,Liviu Pop a declaratla Comisia de invatamant a Camerei Deputatilor, ca Bugetul pentru Educatie de anul viitor va fi unul dintre cele mai mari alocate acestui.

10 cele mai aglomerate orase din lume in functie de trafic

Cele mai aglomerate orase din lume dupa timpul petrecut in trafic sunt in Asia, nu era greu de ghicit, insa din pacate si Bucurestiul se confrunta cu aceeasi problema, din cauza masinilor parcate neregulamentar care obtureaza anumite bulevarde unde.

Cele mai aglomerate orase din lume dupa traficul de masini sunt majoritatea in Asia

Cele mai aglomerate orase din lume dupa timpul petrecut in trafic sunt in Asia, nu era greu de ghicit, insa din pacate si Bucurestiul se confrunta cu aceeasi problema, din cauza masinilor parcate neregulamentar care obtureaza anumite bulevarde unde.

Descinderi la unul dintre cele mai periculoase clanuri de interlopi: Procurorii DIICOT au facut 30 de perchezitii

Perchezitii la una dintre cele mai temute grupari de interlopi din Romania. Membrii clanului Butoane au fost ridicati de procurorii DIICOT, informeaza B1 TV. Procurorii au facut 30 de perchezitii.

Legenda nestiuta din spatele cantecului Zaraza, unul dintre cele mai indragite slagare romanesti

Unul dintre cele mai indragite si cunoscute slagare romanesti, Zaraza, ascunde o legenda trista. Se spune ca Zaraza ar fi fost o bruneta focoasa, celebra in Bucurestiul interbelic, care a sf.

Washington Post despre ultimul sef al Securitatii: Alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania

Necrologul lui Iulian Vlad publicat in presa americana difera substantial de elogiile aduse ultimului def al Securitatii de o parte a presei romanesti. Washington Post i-a dedicat sambata, 30 septembrie, un articol amplu lui Iulian Vlad, despre care a scris ca alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania. Iulian Vlad a murit sambata, la 86 de ani.

Ce au ajuns jetoanele de Chiojdeni cele mai frumoase si interesante piese emise in Romania inceputului de secol XX

Acestea jetoane aveau insa un statut special, in sensul ca puteau fi utilizate doar local, la magazinele intreprinderilor in cauza, cantine sau pravalii de unde oamenii isi cumparau alimentele necesare traiului.

De ce sculptorii l-au reprezentat pe Stefan cel Mare de cele mai multe ori calare

Domnitorul Moldovei a avut una dintre cele mai lungi domnii, 47 de ani, a purtat zeci de razboaie si in fiecare curte domneasca avea cate o herghelie.

Care sunt cele mai grele facultati din lume

In fiecare an, studentii cu rezultate bune si foarte bune la invatatura se bat pe locurile scose la concurs de cele mai bune universitati din lume. Miza este mare, concurenta este acerba, astfel ca numai cei mai buni dintre cei mai buni reusesc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )