Libnet.ro
UNICEF

19:00

Zece functionari diplomatici tunisieni, rapiti in urma cu doua saptamani de teroristi in Libia, au fost eliberati

B1 B1,
Zece functionari diplomatici tunisieni, rapiti in urma cu doua saptamani de teroristi in Libia, au fost eliberati

Zece functionari diplomatici tunisieni, care au fost rapiti in Libia in urma cu doua saptamani, au fost eliberati, scrie BBC. Taieb Bakouch, purtatorul de cuvant al Ministerului tunisian de Externe, a negat. continuă pe B1

Zece diplomati tunisieni au fost eliberati de teroristi in Libia

Taieb Bakouch, purtatorul de cuvant al Ministerului tunisian de Externe a anuntat, vineri seara, ca cei zece functionari diplomatici tunisieni rapiti acum o saptamana de un grup islamist in Libia au fost eliberati in schimbul unui lider fundamentalist.

Francul s-a apreciat fata de euro la maximul ultimelor doua saptamani

Francul elvetian a urcat la maximul utlimelor doua saptamani fata de euro, pe fondul temerilor ca Grecia ar putea intra in incapacitate de plata si sa iasa din zona euro, potrivit Reuters.

FOTO VIDEO Viata de medic: peste 700 de spagi primite in doua saptamani de la pensionarii de boala, si peste 1 milion de euro in conturi

Cinci medici si cinci asistenti au ajus dupa gratii, ei fiind prinsi de politistii bihoreni in timp ce luau mita de la pensionarii de boala sau de la cei care urmau sa se pensionez pe caz de boala. in urma perchezitiilor, la cabinetele acestora, in autoturisme sau la locuintele de domiciliu au fost gasite sume fabuloase. Mai exact, peste 1 milion de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )