Libnet.ro
UNICEF

21:00

Zece persoane retinute, pentru santaj, camata si abuz in serviciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zece persoane retinute, pentru santaj, camata si abuz in serviciu

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau au efectuat 6 perchezitii la persoane banuite de comiterea infractiunilor de santaj, camata si abuz in serviciu, cu un prejudiciu de 300. 000 de lei, 10 persoane fiind retinute. continuă pe Ziarul Bursa

Doua persoane retinute pentru spalare de bani, prin site-uri de tip torrent

Dupa zece perchezitii efectuate vineri la persoane banuite de spalare de bani proveniti din savarsirea de infractiuni de punere la dispozitia publicului de opere, fara acordul titularilor, prin intermediul unor site-uri de tip torrent, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice au ridicat o suta de hard-disk-uri, un server si 70. 000 de euro. Doua persoane au fost retinute.

Executor judecatoresc, trimis in judecata pentru santaj

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Petre Codrut Adrian, executor judecatoresc in cadrul Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, la data comiterii faptei, pentru santaj.

Patru persoane retinute in urma audierilor de la sediul DIICOT Iasi

Tanara de 27 de ani din Barlad care si-a ucis bebelusul de o saptamana, spintecandu-l cu o bucata de teracota, pe motiv ca nu se simtea apropiata de el, a fost arestata preventiv pentru omor calificat, dupa ce a recunoscut atat in fata anchetatorilor, cat si a judecatorilor ca si-a omorat fiul, informeaza Mediafax.

Patru persoane retinute dupa perchezitiile DIICOT din Iasi

Fostul presedinte al Judecatoriei Pascani Viorel Maftei, un politist si alte doua persoane au fost retinuti, sambata seara, in urma audierilor de la DIICOT Iasi, in timp ce judecatorul Dan Anton a fost lasat sa plece, urmand sa fie chemat din nou la.

Executor, judecat pentru SANTAJ. Cat costa tacerea barbatului

Un executor judecatoresc din Bucuresti a fost trimis in judecata dupa ce ar fi santajat un coleg sa ii dea 70. 000 de euro pentru a nu formula un denunt la Directia Nationala Anticoruptie DNA), privind fapte pe care acesta le-ar fi comis in legatura cu serviciul.

Un executor judecatoresc a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru santaj

Un executor judecatoresc a fost trimis in judecata pentru ca ar fi santajat un coleg sa ii dea 70. 000 euro pentru a nu-l denunta la DNA pentru niste fapte pe care le-ar fi comis in legatura cu serviciul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )