Libnet.ro
UNICEF

19:30

Zeci de locatari ai unui bloc turn au fost evacuati dupa un incendiu. Cel putin sase oameni au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Zeci de locatari ai unui bloc turn au fost evacuati dupa un incendiu. Cel putin sase oameni au ajuns la spital

Circa 60 de locatari ai unui bloc turn din orasul Petrila au fost evacuati, joi seara, in urma unui incendiu produs la etajul sapte al cladirii. Doua femei si doi copii au ajuns in spital. continuă pe Adevărul

A fost arestata, dupa ce fiica ei de trei ani a facut un gest incredibil. Ce au descoperit politistii

Megan Karl, in varsta de 33 de ani, a fost arestata dupa ce fiica ei a aratat politiei o punga plina cu droguri. Karl calatorea in masina cu Scott Hill, in varsta de 26 de ani, cand au fost.

ANALIZA Incredibilul caz al unui bloc cu 50 de apartamente, construit fara autorizatie, si haosul urbanistic din Bucuresti

Un bloc cu trei etaje si mansarda, construit pe strada Iordache Nastase din sectorul 5 al Capitalei, a ars weekendul trecut, dupa ce focul s-a extins de la o constructie vecina, lasand fara adapost circa 150 de oameni. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu morti, fiind doar 5 raniti usor, insa a scos la iveala faptul ca imobilul a fost ridicat fara autorizatie de construire - potrivit reprezentantilor Primariei Sector 5 - si nu avea nici autorizatie de securitate la incendiu. Presa a relatat ca proprietarul ar avea legaturi cu clanul Camatarilor.

PANICA la Londra: Garile au fost inchise, dupa ce o masina suspecta a fost gasita in parcarea unui centru comercial

Alerta de securitate in capitala Marii Britanii. Un vehicul suspect aflat in parcarea unui centru comercial din estul orasului este verificata de politie, care a decis inchiderea unei gari aglomerate din.

Accident grav in Bucuresti! Un motociclist a fost ranit, dupa ce a fost spulberat de o masina

Un accident grav s-a produs, joi, inSectorul 2, din Capitala. Un motociclist s-a ales cu rani, dupa ce a fost spulberat la o masina. La fata locului s-au deplasat echipajele de interventie care i-au acor.

Cel putin 35 de persoane au murit sipeste 100 au fost ranite,dupa ce un camion care transporta benzina a explodat

Cel putin 35 de persoane au murit si alte peste 100 au fost ranite dupa ce un camion care transporta benzina a explodat in statul Nasarawa din nordul Nigeriei, provocand un incendiu, au transmis autoritatile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )