Libnet.ro
UNICEF

05:45

Zeci de mii de oameni au protestat sambata seara in Bucuresti si in principalele orase din Romania

Antena3 Antena3,
Zeci de mii de oameni au protestat sambata seara in Bucuresti si in principalele orase din Romania

Mobilizare generala pe retelele de socializare pentru mitingul din Bucuresti, de sambata seara. Si-au anuntat participarea protestatari din toata tara. Clujenii care au pornit pe jos in acel Mar?. continuă pe Antena3

Mii de oameni au iesit in strada sambata seara in marile orase din tara

Mii de oameni au iesit in strada sambata seara in marile orase din tara, pentru a protesta modificarii legilor justitiei in Parlament, precum si impotriva PSD. Peste 2. 000 de.

UPDATE Miting de amploare, anuntat pentru sambata seara in Bucuresti. Jandarmeria face apel la calm

Zeci de protestatari din Cluj-Napoca, Sibiu sau Targu Mures au ajuns in Capitala cu masina, trenul s.

Miting de amploare, anuntat pentru sambata seara in Bucuresti. Jandarmeria face apel la calm

Zeci de protestatari din Cluj-Napoca, Sibiu sau Targu Mures au ajuns in Capitala cu masina, trenul s.

Mesajul protestatarilor din Cluj pentru bucuresteni: Daca noi putem sa venim pe jos, voi nu aveti niciun motiv sa nu veniti sambata seara

Protestatarii care au pornit pe jos din Cluj, pentru a participa la manifestatia ce va avea loc sambata seara in Capitala, au un mesaj clar pentru bucuresteni: daca noi putem sa venim pe jos,.

Comunitatea Coruptia ucide atrage atentia ca persoane infiltrate la marsul de protest de sambata seara ar putea incerca deturnarea coloanei de manifestanti in directia Palatului Cotroceni

Comunitatea Coruptia ucide atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, ca exista riscul ca la marsul de protest programat sambata seara sa se incerce deturnarea coloanei de manifestanti in directia Palatului Cotroceni prin infiltrarea unor persoane care sa sugereze aceasta directie, dar si prin alte metode care sa determine modificarea traseului.

Grupurile civice Rezistenta si Coruptia ucide atrag atentia ca persoane infiltrate la marsul de protest de sambata seara ar putea incerca deturnarea coloanei de manifestanti in directia Palatului Cotroceni

Grupul civic Rezistenta atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, ca exista riscul ca la marsul de protest programat sambata seara sa se incerce deturnarea coloanei de manifestanti in directia Palatului Cotroceni prin infiltrarea unor persoane care sa sugereze aceasta directie, dar si prin alte metode care sa determine modificarea traseului. Mesajul a fost preluat si de comunitatea Coruptia ucide.

Tara arde si... Ce posta Tudorel Toader pe Internet, cand 60.000 de oameni protestau numai in Bucuresti (FOTO)

Peste 60. 000 de oameni au protestat numai in Bucuresti impotriva modificarii Legilor Justitiei si Codurilor Penale. Jandarmii au fost mult mai agresivi decat la manifestatiile precedente si chiar.

Ce transmite presa internationala despre protestele de sambata seara din Romania

Peste 10. 000 de romani protesteaza fata de modificarea legilor justitiei la Bucuresti si in intreaga tara, scrie agentia Associated Press, preluata de mai multe publicatii din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )