Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de morti intr-o serie de atacuri teroriste comise in India

România Liberă România Liberă,
Zeci de morti intr-o serie de atacuri teroriste comise in India

Cel putin 34 de oameni au fost ucisi intr-o serie de atacuri comise marti in statul indian Assam nord-est) si atribuite miscarii separatiste Frontul Democratic din Bodoland NDFB), informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cel putin 34 de morti intr-o serie de atacuri teroriste comise in India

Cel putin 34 de oameni au fost ucisi intr-o serie de atacuri comise marti in statul indian Assam nord-est) si atribuite miscarii separatiste Frontul Democratic din Bodoland NDFB), anunta autoritatile indiene, citate de AFP.

India: Cel putin 34 de persoane au murit intr-o serie de atacuri teroriste

Cel putin 34 de persoane au fost ucise, marti, intr-o serie de atacuri teroriste comise in statul indian Assam nord-est) si atribuite miscarii separatiste Frontul Democratic din Bodoland NDFB), au anuntat.

Traian Basescu despre legea securitatii cibernetice: Trebuie sa existe control judecatoresc pe accesul structurilor de securitate in bazele de date ale operatorilor. / Masura poate preveni atacuri teroriste si cibernetice. Trebuie avut grija sa nu se aju

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata seara, in cadrul ultimei conferinte de presa sustinute in calitate de sef al statului, cu referire la legea privind securitatea cibernetica adoptata vineri de Parlament, ca Am convingerea ca ultima legislatie care vizeaza punerea la indemana serviciilor de informatii, a accesului la internet si un control al operatorilor pe cartelele pre-pay e o masura care poate preveni atacuri teroriste si atacuri cibernetice. Trebuie avuta insa grija mare, modul cum se face controlul serviciilor, pentru ca niciodata nimanui sa nu ii treaca prin cap sa ajunga la abuzuri, internetul a devenit pentru noi toti un mod de viata si accesul la chestiuni de ordin personal care pot fi utilizate public e un acces catre trebuie controla.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )