Libnet.ro
UNICEF

07:30

Zeci de persoane au fost ranite, in urma unui atac armat produs intr-un club din statul american Arkansas

România Liberă România Liberă,
Zeci de persoane au fost ranite, in urma unui atac armat produs intr-un club din statul american Arkansas

Zeci de persoane au fost ranite, 17 dintre ele necesitand spitalizare, in urma unui atac armat comis intr-un club de noapte din statul american Arkansas, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Focuri de arma intr-un spital din New York; cel putin doua persoane ar fi fost ranite

Cel putin doua persoane au fost ranite in urma unor focuri de arma trase vineri intr-un spital din Bronx, la New York, a confirmat politia, citata de agentia DPA.

Un nou ATAC ARMAT cutremura lumea

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin 17 persoane au fost impuscate in urma unui schimb de focuri, care a vizat un club de noapte din Arkansas. De asemenea, mai multe persoane au fost calcate.

Peste 2.000 de persoane evacuate la Paris, in urma unui incident de securitate pe aeroportul Charles de Gaulle

Autoritatile franceze au evacuat sambata dupa-amiaza peste 2. 000 de persoane din terminalul 2F al aeroportului Charles de Gaulle, iar aproximativ 20 de zboruri au suferit intarzieri, dupa ce un individ a intrat intr-o zona privata fara sa treaca de filtrele de securitate de pe cel mai mare aeroport al Frantei, transmite Le Figaro.

Incident armat la New York. Mai multe persoane au fost ranite intr-un spital din Bronx

Autoritatile au anuntat ca mai multe persoane au fost impuscate in urma unui incident la un spital din New York, a anuntat AP.

Accident mortal pe Valea Oltului. O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, in urma impactului dintre un autoturism si o duba

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier produs pe raza judetului Valcea, pe DN 7, la iesirea din Calimanesti.

FOTO. Teroare la New York. Un barbat inarmat a deschis focul, intr-un spital. Presa: Pana la sase persoane ar fi fost ranite si o femeie ar fi murit. Atacatorul ar fi un fost angajat. El a fost ucis de politisti

Intre patru si sase persoane au fost ranite, vineri, intr-un spital din cartierul newyorkez Bronx, dupa ce un barbat imbracat intr-un halat alb a deschis focul, informeaza CNN, care citeaza Departamentul de Politie din New York NYPD).

Noua persoane au fost ranite, intr-un accident rutier, in Galati. A fost solicitat si un elicopter SMURD

Noua persoane au fost ranite, sambata, pe un drum judetean din Galati, dupa ce un sofer de 22 de ani nu a acordat prioritate unei alte masini, in zona fiind solicitat un elicopter SMURD. Cinci dintre victime sunt membri din aceeasi familie, potrivit Mediafax.

Atac armat in SUA. 17 oameni au fost impuscati intr-un club

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin 17 persoane au fost impuscate in urma unui schimb de focuri, care a vizat un club de noapte din Arkansas. De asemenea, mai multe persoane au fost calcate.

Accident grav la Dragasani. Mai multe persoane sunt ranite. Traficul este complet blocat

Patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dupa-amiaza pe DN 64, la iesirea din Dragasani spre Slatina, circulatia fiind blocata in zona accidentului pe ambele.

Presedintele Universitatii Andrei Saguna din Constanta a fost retinut de politisti in urma unui flagrant. Reactia prorectorului

Presedintele Universitatii Andrei Saguna, din Constanta, prof. dr. Aurel Papari, a fost retinut vineri dupa-amiaza de politisti in urma unui flagrant, fiind suspectat ca ar fi conditionat unei studente sustinerea unui examen de plata datoriilor financiare restante, insumand 500 de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )