Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ziua Independentei SUA, sarbatorita la Bucuresti cu baseball, fast-food si citate din Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Ziua Independentei SUA, sarbatorita la Bucuresti cu baseball, fast-food si citate din Donald Trump

Ambasada SUA de la Bucuresti a gazduit si anul acesta o receptie cu ocazia Zilei Independentei, cu mii de invitati, fiind aleasa ca tema baseball-ul si legenda americana Jackie Robinson, primul jucator de culoare din MLB, potrivit news. ro. Evenimentul a reunit politicieni, diplomati, oameni de afaceri si de cultura, care au ascultat discursurile lui Klaus Iohannis si Hans Klemm, in care personaj principal a fost presedintele american Donald Trump,. continuă pe Hotnews

REPORTAJ Ziua Independentei SUA, sarbatorita la Bucuresti cu baseball, fast-food si citate din Donald Trump

Ambasada SUA de la Bucuresti a gazduit si anul acesta o receptie cu ocazia Zilei Independentei, cu mii de invitati, fiind aleasa ca tema baseball-ul si legenda americana Jackie Robinson, primul jucator de culoare din MLB.

VIDEO Klemm, de Ziua Independentei: Prioritatea noastra ramane promovarea securitatii, democratiei si statului de drept

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, spune, intr-un mesaj video transmis marti, de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii, ca in acest an SUA sarbatoresc 241 de ani de la Declaratia de Independenta, dar si 20 de ani de Parteneriat Strategic intre Romania si Statele Unite, iar prioritatea ramane promovarea securitatii, a democratiei si statului de drept si a prosperitatii.

Premiera pentru autoritatile din Republica Moldova! Au IGNORAT receptia desfasurata cu ocazia zilei Independentei SUA

Oficialii din Republica Moldova, inclusiv seful statului, prim-ministrul si presedintele Parlamentului, nu au acordat atentie receptiei organizata de Ambasada SUA la Chisinau cu ocazia Zilei independentei SUA,.

Presedintele Iohannis, cu ocazia Zilei Independentei SUA: Veti gasi in Romania un prieten si un aliat loial. Este timpul ca tara sa fie guvernata predictibil |VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, marti, cu ocazia Zilei Independentei SUA, ca parteneriatul strategic cu statul american reprezinta un aspect foarte important care trebuie aprofundat la nivel national, mentionand ca Romania va ramane mereu un prieten si un partener loial al SUA.

Mesajul premierului Mihai Tudose cu ocazia Zilei Independentei SUA: Guvernul Romaniei va actiona pentru intensificarea cooperarii bilaterale cu SUA, in toate dimensiunile Parteneriatului Strategic

Romania va ramane prieten si aliat al Statelor Unite. Guvernul Romaniei va actiona pentru intensificarea cooperarii bilaterale cu SUA, in toate dimensiunile Parteneriatului Strategic. Sunt convins ca angajamentul de extindere a parteneriatului pe domeniile economic, comercial si investitional, comunicatii si tehnologia informatiei, energie, inovare, cultura si educatie va dobandi forme concrete in cel mai scurt timp, se precizeaza in mesajul premierului Mihai Tudose, cu ocazia celebrarii Zilei Independentei Statelor Unite ale Americii.

Mesaj de felicitare al lui Pavel Filip cu prilejul Zilei Independentei SUA

Premierul Pavel Filip a adresat un mesaj de felicitare presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si poporului SUA, cu ocazia marcarii a 241 de ani de la declararea Independentei.

Mesajul premierului Tudose cu ocazia Zilei Independentei SUA: Romania va ramane un prieten si aliat al statului american

Premierul Mihai Tudose a declarat, cu ocazia Zilei Independentei Statelor Unite ale Americii, ca Romania va ramane prieten si aliat al statului american, iar Guvernul va actiona pentru intensificarea cooperarii bilaterale, in toate dimensiunile Parteneriatului Strategic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )