Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Klemm, de Ziua Independentei: Prioritatea noastra ramane promovarea securitatii, democratiei si statului de drept

Adevărul Adevărul,
VIDEO Klemm, de Ziua Independentei: Prioritatea noastra ramane promovarea securitatii, democratiei si statului de drept

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, spune, intr-un mesaj video transmis marti, de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii, ca in acest an SUA sarbatoresc 241 de ani de la Declaratia de Independenta, dar si 20 de ani de Parteneriat Strategic intre Romania si Statele Unite, iar prioritatea ramane promovarea securitatii, a democratiei si statului de drept si a prosperitatii. continuă pe Adevărul

Prioritatea noastra ramane promovarea securitatii, democratiei si statului de drept

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, spune, intr-un mesaj video transmis astazi, de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii, ca in acest an SUA sarbatoresc 241 de ani de la Declaratia de Independenta, dar si 20 de ani de Parteneriat Strategic intre Romania si Statele Unite, iar prioritatea ramane promovarea securitatii, a democratiei si statului de drept si a prosperitatii, transmit surse din presa.

Ziua Independentei SUA, sarbatorita la Bucuresti cu baseball, fast-food si citate din Donald Trump

Ambasada SUA de la Bucuresti a gazduit si anul acesta o receptie cu ocazia Zilei Independentei, cu mii de invitati, fiind aleasa ca tema baseball-ul si legenda americana Jackie Robinson, primul jucator de culoare din MLB, potrivit news. ro. Evenimentul a reunit politicieni, diplomati, oameni de afaceri si de cultura, care au ascultat discursurile lui Klaus Iohannis si Hans Klemm, in care personaj principal a fost presedintele american Donald Trump,.

REPORTAJ Ziua Independentei SUA, sarbatorita la Bucuresti cu baseball, fast-food si citate din Donald Trump

Ambasada SUA de la Bucuresti a gazduit si anul acesta o receptie cu ocazia Zilei Independentei, cu mii de invitati, fiind aleasa ca tema baseball-ul si legenda americana Jackie Robinson, primul jucator de culoare din MLB.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )