Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita si in statiunea Baile Govora

Adevărul Adevărul,
Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita si in statiunea Baile Govora

Govorenii sunt invitati maine sa iasa in strada pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei. Cu aceasta ocazie, in centrul statiunii Baile Govora va avea loc un ceremonial religios si militar. continuă pe Adevărul

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu muzica, teatru si film la ICR

Institutele Culturale Romane din Varsovia, Istanbul, Madrid, Lisabona, Torino si Venetia marcheaza ziua de 1 decembrie prin concerte cu muzica lui George Enescu, prin spectacole de teatru, expozitii si proiectii de filme. Violonistul Alexandru Tomescu, mezzosoprana Ruxandra Donose si actrita Maia Morgenstern sunt cativa dintre artistii care vor sustine spectacole in strainatate de Ziua Nationala.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita cu muzica, fasole cu ciolan si vin fiert

Ziua Nationala a Romaniei se va sarbatori la Arad pe platoul din fata Palatului Administrativ, deoarece municipalitatea a pregatit un program artistic.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita la Muzeul Taranului Roman

Muzeul Taranului Roman invita bucurestenii la targul organizat de 30 noiembrie si 1 decembrie. Oamenii sunt asteptati cu bunataturi traditionale, dar si cu onoruri militare si uniforme specifice Primului Razboi Mondial.

FOTOGALERIE in comuna gorjeana Cilnic, astazi a fost Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita astazi, cu doua zile mai devreme, in comuna Cilnic, din judetul Gorj.

Pompierii damboviteni sarbatotesc Ziua Nationala a Romaniei

La manifestarile festive prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei ce se vor desfasura in data de 1 Decembrie 2012, incepand cu ora 12:30, in Piata Tricolorului din Municipiul Targoviste, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Basarab I Dambovita va fi reprezentat de 5 ofiteri din comanda unitatii si va participa cu un pluton de defilare constituit din 19 cadre si garda port drapel, care vor defila cu Drapelul de Lupta al unitatii.

Serbari de Ziua Nationala a Romaniei

De la ora 12 a duminicii de 1 Decembrie, in Constanta au loc manifestari care marcheaza Ziua Nationala a Romaniei.

Familia regala face un drum simbolic cu trenul pe ruta Sinaia-Ploiesti-Bucuresti, de Ziua Nationala a Romaniei

Principesa Margareta si principele Radu vor efectua, duminica, un drum simbolic de la Sinaia la Bucuresti, care onoreaza Ziua Nationala a Romaniei si aduce un omagiu regelui Ferdinand si reginei Maria, cuplul princiar primind ca musafiri pe parcursul calatoriei personalitati ale vietii publice, potrivit Mediafax.

Concert Andra, foc de artificii si spectacol de lasere de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei

Primaria Ramnicu Valcea a alocat 90 000 lei pentru organizarea manifestarilor artistice de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei. Ramnicenii vor avea parte de focuri de artificii, spectacol de lasere si concerte de muzica populara si dance. Printre cei care vor concerta la Ramnicu Valcea se numara Andra.

Dambovita: Zeci de jandarmii vor sarbatori Ziua Nationala a Romaniei

Jandarmii damboviteni vor participa duminica, 1 Decembrie, in Piata Tricolorului din municipiul Targoviste la ceremonialul militar si religios organizat de Ziua Nationala cu efective pentru defilare si retragerea cu torte, iar sefii structurilor Minsterului Afacerilor Interne din judet vor depune coroane de flori la Monumentul Eroilor.

VIDEO Ziua Nationala a Romaniei, in tara: Prima parada cu tehnica militara dupa 1989 la Sibiu, foc de artificii in rosu, galben si albastru la Alba Iulia, iar Victor Ponta este asteptat la Targu-Jiu pentru a porni iluminatul festiv

In marile orase din tara, festivitatile organizate de autoritatile locale cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei vor cuprinde parade militare, focuri de artificii, spectacole de muzica populara, precum si mese cu fasole si carnati. La Sibiu, pentru prima data dupa 1989, peste o mie de oameni si 50 de masini cu tehnica militara vor defila de 1 Decembrie. Parade militare se vor desfasura si la Cluj, Iasi si Galati, in timp ce la Alba Iulia este pregatit un spectacol pirotehnic eveniment. La Targu-Jiu, autoritatile locale l-au invitat pe premierul Victor Ponta sa participe la pornirea iluminatului festiv pentru sarbatorile de iarna, insa prezenta acestuia la manifestari nu a fost confirmata pana acum. Vezi in articol principalele evenimente organizate in orasele din tara de 1 Decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )