Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ziua Pompierilor. Ce mesaj le-a transmis premierul Viorica Dancila salvatorilor de vieti

Antena3 Antena3,
Ziua Pompierilor. Ce mesaj le-a transmis premierul Viorica Dancila salvatorilor de vieti

Ziua pompierilor este marcata in fiecare an la 13 septembrie. Este data la care, in anul 1848, a avut loc Batalia din Dealul Spirii, o lupta eroica purtata de pompierii militari, condusi de locotenentul Pavel Z?. continuă pe Antena3

Dancila, de Ziua Pompierilor: in cei 171 de ani ati reusit sa stergeti multe lacrimi si sa umpleti suflete de recunostinta

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj de ziua pompierilor in care subliniaza ca Guvernul Romaniei este alaturi de pompieri si ca alocam resursele financiare necesare unei bune functionari a institutiei.

Dancila, de Ziua Pompierilor: Sunteti un scut stabil si puternic pentru societatea civila

Premierul Viorica Dancila evidentiaza, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Pompierilor, ca aces.

Numele Vioricai Dancila, pe o placuta Pro Memoria, instalata pe fatada unei scoli reabilitate din judetul Maramures: Imaginea a devenit virala si a provocat indignare in mediul online

Mesaj de recunostinta pentru premierul Viorica Dancila, pe fatada unei scoli din judetul Maramures. Unitatea de invatamant din orasul Dragomiresti a fost reabilitata iar acum, la finalul celor doi ani de.

Viorica Dancila a decis sa ii retraga candidatura lui Ioan Mircea Pascu pentru postul de comisar european interimar Anuntul facut de Pascu - UPDATE

Premierul Viorica Dancila a decis sa ii retraga candidatura lui Ioan Mircea Pascu pentru postul de comisar european interimar, pe locul lasat liber de Corina Cretu, pentru perioada de 6 saptamani din mandatul actualei Comisii Europene, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Ulterior, un anunt in acest sens a fost facut de Ioan Mircea Pascu, care a scris pe Facebook ca ia nota si se conformeaza hotararii luate de dna Viorica Vasilica Dancila. Anuntul Comisiei Europene privind decizia Guvernului de a retrage candidatura lui Pascu pentru postul de comisar european interimar.

Viitorul guvern va avea maximum 19 ministere. Cum va arata Cabinetul condus de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila vrea un nou Guvern care sa cumuleze maximum 19 ministere. in PSD a aparut prima ciorna a viitorului cabinet. Cum va arata? Viitorul guvern va avea maximum 19 ministere Viitorul e o taina, necunoscuta de oameni, este un vers dintr-o piesa crestina. Gresit! Viitorul e aproape si e cunoscut de pamanteni, iar .

Viorica Dancila propune un Pact national pentru bunastarea romanilor

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a anuntat vineri ca propune partidelor parlamentare semnarea Pactului national pentru bunastarea romanilor, mentionand ca acesta trebuie sa fie garantia.

Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat, precum si pe secretarul general adjunct al Guvernului Andreea Ioana Lambru.

Viorica Dancila: Astazi expira interimatul lui Mihai Fifor la conducerea MAI. Klaus Iohannis sa lase jocurile politice si sa renunte la blocarea Guvernului (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de Guvern ca, joi, 12 septembrie, expira interimatul lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Viorica Dancila anunta prelungirea pana la 15 septembrie a termenului pana cand cetatenii romani din strainatate se pot inscrie pentru a vota la alegerile prezidentiale(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de joi prelungirea pana la data de 15 septembrie a termenului pana la care cetatenii romani din strainatate se pot inscrie pentru a.

Viorica Dancila anunta OUG privind alegerile prezidentiale. Sunt vizati romanii din Diaspora

Premierul Viorica Dancila a declarat in sedinta de guvern de joica va adopta masuri pentru a asigura cetatenilor romani din Diasporadreptul la vot, dar si o mai buna organizare a alegerilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )