Libnet.ro
UNICEF

13:15

Zlatan Ibrahimovic a jucat din nou pentru AC Milan

Online Sport Online Sport,
Zlatan Ibrahimovic a jucat din nou pentru AC Milan

Revenit in Europa dupa aventura americana, atacantul Zlatan Ibrahimovic a bifat, luni, primele minute in tricoul echipei AC Milan. continuă pe Online Sport

VIDEO Cristiano Ronaldo, tripla pentru Juventus (4-0 vs Cagliari) Zlatan Ibrahimovic a jucat pentru AC Milan

Cristiano Ronaldo a fost omul meciului Juventus vs Cagliari, scor 4-0. Portughezul a inscris de trei ori si a ajuns la 13 reusite in acest sezon din Serie A. Tot luni, Zlatan Ibrahimovic a evoluat din nou pentru AC Milan, la 2794 zile dupa plecarea sa.

Zlatan Ibrahimovic, prezentat oficial la AC Milan: Nu am venit aici pentru a fi mascota

Zlatan Ibrahimovic 38 de ani) a fost prezentat oficial vineri la AC Milan. Atacantul suedez a sustinut prima conferinta de presa in calitate de jucator al gruparii de pe San Siro. Nu am venit aici pentru a fi mascota, a precizat printre altele Ibra.

Zlatan Ibrahimovic prezentat la AC Milan: Incep de la zero

La cei 38 de ani ai sai, atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a fost prezentat, vineri, la AC Milan.

Statuia lui Zlatan Ibrahimovic din Malmo, daramata de pe soclu dupa un nou act de vandalism FOTO

Statuia fotbalistului Zlatan Ibrahimovic din Malmo a fost daramata de pe soclu dupa un nou act de vandalism, informeaza BBC.

FOTO Statuia lui Zlatan Ibrahimovic din Malmo a fost doborata

Statuia lui Zlatan Ibrahimovic, construita in orasul sau natal, Malmo, a fost distrusa complet. Dupa mai multe episoade in care a fost vandalizata, statuia din bronz a fost doborata la pamant.

Business report: Romanii cu fotovoltaice acasa primesc mai multi bani in 2020 pentru energia livrata in retea; Abia ieftinit, pretul carburantilor ar putea creste din nou; Cati kilometri de autostrada s-ar putea inaugura in 2020

De ce au scazut cu 1 mld. euro rezervele valutare ale BNR, la finalul anului 2019. Cat aur mai are Romania. Ascensiunea incredibila a Angelei Cretu in cadrul Avon, care a pornit acum 20 de ani ca vanzator in Constanta pentru celebrele produse Avon. Acum este CEO global, fiind una dintre putinele femei din Romania care conduce un brand la nivel mondial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )