Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zodiacul chinezesc. Previziuni astrale pentru anul 2016, aflat sub semnul Maimutei de Foc

Antena3 Antena3,
Zodiacul chinezesc. Previziuni astrale pentru anul 2016, aflat sub semnul Maimutei de Foc

Afla care sunt previziunile pentru anul 2016, un an aflat sub semnul Maimutei de Foc, al noualea element in astrologia chineza, asociat cu ambitia, intelepciunea, dinamismul si spiritul insatiabil de. continuă pe Antena3

Studentii ii cer Presedintelui Romaniei sa nu promulge Legea bugetului de stat pentru anul 2016. ANOSR atrage atentia ca Educatia este subfinantata

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR)ii solicita lui Klaus Iohannis sa nu promulgeLegea bugetului de stat pentru anul 2016si sa o trimita inapoi Parlamentului pentru reexaminare, spunand ca Educatia nu are o acoperire bugetara corespunzatoare prin alocarea a 3,6% din PIB.

Cea mai flexibila femeie din lume apare in pozitii incredibile intr-un calendar pentru anul 2016

O fosta gimnasta din Rusia, Zlata, care figureaza in Cartea Recordurilor ca cea mai flexibila femeie din lume, a lansat un calendar pentru 2016, fiecare fila prezentand-o intr-o ipostaza sexy, insa in pozitii demne de o controsionista de talie mondiala.

Bugetul de stat pe anul 2016, votat de Parlament/ Tariceanu: Este o mancare de carne cu varza de Bruxelles/ Ciolos: Am tinut cont de deciziile luate de Parlament, altfel structura bugetului ar fi fost alta

Legea bugetului de stat pe anul 2016 a fost votat de Parlament cu 309 voturi pentru si 13 impotriva. Astfel, bugetul a fost adoptat inainte de plecarea premierului Ciolos la reuniunea de iarna a Consiliului European, care se desfasoara in perioada 17-18 decembrie. La sedinta este prezent si premierul Dacian Ciolos impreuna cu mare parte dintre ministrii cabinetului sau. De asemenea, legea bugetului asigurarilor sociale de stat a fost adoptat cu 290 voturi pentru si 15 impotriva. Singurii care s-au exprimat impotriva bugetelor au fost parlamentarii ALDE. Citeste: Bugetul pe 2016 in 9 puncte cheieCiolos a raspuns in discursul de la finalul votului criticilor exprimate de TariceanuContre intre Tariceanu si Dragnea dupa ce ALDE a votat impotriva proiectului legii asigurarilor sociale.

Comedia neagra Omul perna deschide anul 2016 la Teatrul Act

Comedia neagra Omul perna deschide anul 2016 la Teatrul Act. Omul perna, o comedie cu accente de thriller noir ce spune povestea unui scriitor Katurian Katurian) interogat in legatura cu povestile lui macabre si asemanarile dintre acestea si o serie de crime petrecute in oras, are prima reprezentatie din noul an pe 14 ianuarie, la ora 19:00. Mai ca iti vine sa te intinzi, sa te-nvelesti cu o patura si sa asculti povestile spuse atat de frumos de Katurian, chiar daca-s macabre. Ceva din tonul lui aduce liniste, chiar si in momentele critice in care stii ca nimic din trecut nu mai poate fi salvat sau modificat. - Andreea Lupescu, Metropotam. ro.

HOROSCOP 15 decembrie: Leii intra in spiritul sarbatorilor. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 15 decembrie. Fecioarele, balantele si scorpionii stabilesc ultimele detalii pentru petrecerea de sarbatori, iar pestii sunt nevoiti sa se adapteze la schimbari care apar la serviciu.

Calarasenii, invitati sa faca propuneri pentru bugetul orasului pe anul 2016

Ca si anul trecut, autoritatile locale pastreaza traditia si-i invita pe calaraseni sa faca propuneri de lucrari care ar trebui sa se realizeze in oras. in aceasta perioada, Primaria Calarasi se afla in proces de realizare a bugetului de venituri si cheltuieli al anului 2016 si doreste sa afle de la oameni care sunt problemele prioritare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )