Libnet.ro
UNICEF

19:45

in zona Strehaia, trei localitati au ramas fara energie electrica din cauza alunecarilor de teren

Adevărul Adevărul,
in zona Strehaia, trei localitati au ramas fara energie electrica din cauza alunecarilor de teren

Din cauza unor alunecari de teren, trei localitati din Mehedinti au ramas vineri fara energie electrica, fiind afectati 479 de consumatori casnici si 15 agenti economici. continuă pe Adevărul

Jumatate din capitala Kabul a ramas fara energie electrica dupa un atac al talibanilor

Jumatate din capitala afgana Kabul a ramas astazi fara energie electrica dupa ce militanti talibani au aruncat in aer un stalp de inalta tensiune, a declarat un oficial afgan, transmite DPA.

Un atac al talibanilor a lasat fara energie electrica jumatate din capitala Afganistanului

Un stalp de inalta tensiune a fost aruncat in aer de militantii talibani, miercuri, lasand jumatate fara energie electrica jumatate dintre locuitorii capitalei afgane Kabul.

Inca doua institutii publice au cumparat energie electrica de la RCSRDS: Directia regionala a finantelor publice din Brasov si Inspectoratul de politie Salaj

Lista institutiilor publice care isi iau energia electrica de la RCSRDS creste in ritm alert. Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Brasov si Inspectoratul de Politie Salaj au semnat in data de 19 ianuarie din acest an contracte de furnizare a energiei electrice cu RCSRDS. Operatorul telecom controlat de miliardarul Zoltan Teszari a devenit jucator pe piata energiei electrice in decembrie 2014 si in doar un an a castigat aproape 100 de contracte de furnizare de energie electrica pentru institutii publice, in conditiile in care vine cu cele mai mici preturi.

Ce face Lora dupa ce a ramas fara emisiune la TV

Lora a incheiat colaborarea cu emisiunea Next Star si nu se va mai implica in productii de televiziune. Iata ce are de gand sa faca in perioada urmatoare alaturi de noul ei iubit, care ii este si manager.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )