Libnet.ro
UNICEF

15:01

Zonga, la primele sapte luni: ce au ascultat romanii pe cel mai de succes serviciu de muzica online din Romania

Adevărul Adevărul,
Zonga, la primele sapte luni: ce au ascultat romanii pe cel mai de succes serviciu de muzica online din Romania

Zonga, serviciul de muzica online, a implinit sapte luni de existenta. Creatorii Zonga au decis sa marcheze momentul cu o aplicatie noua pentru Android si o infografie interesanta despre parcursul de pana acum. Stii cine este cel mai popular cantaret roman?. continuă pe Adevărul

Vanzarile de autovehicule noi au scazut cu 18,6% in primele cinci luni. Topul celor mai vandute marci

Vanzarile de autovehicule noi au scazut cu 18,6% in primele cinci luni, la 28. 059 unitati, iar segmentul autoturismelor a inregistrat livrari mai mici cu 19,8%, la 23. 245 unitati, potrivit datelor anuntate luni de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Pierderile Tarom s-au redus cu 45% in primele cinci luni din 2013, la 64 de milioane de lei

Compania de stat Tarom, care din toamna anului trecut are management privat, si-a redus pierderile in primele cinci luni din 2013 cu 45% fata de perioada similara a anului trecut, de la 116 milioane de lei la 64 de milioane de lei, potrivit rezultatelor anuntate de operatorul aerian.

Ford B-Max si noua gama Dacia au reusit sa duca productia auto nationala la o crestere de 40,8% in primele cinci luni

Vechea generatie Dacia Logan MCV a iesit din fabricatie, insa golul lasat de acest model in productia auto nationala a fost acoperit cu succes de Ford B-Max si noile modele Dacia reprezentative, Logan si Sandero. Astfel, productia auto nationala a crescut cu 40,8% in primele cinci luni din 2013, fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 188. 696 unitati, de la 133. 993 autovehicule, reiese din datele celor doi producatori auto.

(P) Solutii inovatoare pentru o sansa In plus la angajare prin Proiectul ProMediere activa 150; Drumul cel mai scurt din somaj catre un loc de munca

Pe parcursul celor 20 de luni de implementare, proiectul ProMediere activa Drumul cel mai scurt din somaj catre un loc de munca si-a propus Imbunatatirea facilitarii accesului la ocupare si a integrarii durabile pe piata muncii a.

Herschel, cel mai mare telescop cu infrarosu trimis in spatiu, dezactivat dupa patru ani de servicii

Herschel, cel mai mare telescop cu infrarosu care a fost trimis in spatiu, a fost complet dezactivat, luni, potrivit unui anunt facut de Agentia Spatiala Europeana ESA). Herschel a fost oprit, dar nu.

Allview a lansat cel mai subtire telefon din gama. Un model dual - SIM cu ecran de 4,7 inch si un pret de 1.299 lei

Compania brasoveana Allview a lansat un nou smartphone, modelul numit V1 Viper care devine cel mai subtire model din gama, cu o grosime de 7,9 mm. Terminalul costa 1. 299 lei, are procesor quad core de 1. 2 GHz si ruleaza Android 4. Compania spune ca a vandut in S1 cam 35. 000 de smartphone-uri ce i-au adus o cota de 7-9% pe piata. Cel mai scump smartphone Allview costa 1. 500 lei, iar compania vinde peste zece modele de telefoane.

BBC: Romania a ascuns cel mai mare gulag pentru copii abandonati si cu ...

Romania a ascuns cel mai mare gulag pentru copii abandonati si cu dizabilitati, departe de Capitala, scriu jurnalistii de la BBC. Acestia au realizat un reportaj despre orfanii din perioada comunista, ajunsi acum la maturitate, potrivit Realitatea. net. Dupa ce dictatorul roman Nicolae Ceausescu a fost indepartat de la putere in 1989, intreaga lume a aflat despre conditiile socante in care traiau multi copii din orfelinatele tarii. Mai bine de 20 de ani mai tarziu, acei copii sunt adulti .

Rihanna l-a depasit pe Justin Bieber si este cel mai urmarit artist pe YouTube

Rihanna a devenit cel mai urmarit artist pe de YouTube, reusind sa-l depaseasca pe Justin Bieber, precedentul lider in aceasta ierarhie. Cele 77 de piese postate pe canalul oficial al Rihannei au adunat 3,789.

Cu implicatii in Romania: cel mai mare caz de insolventa din Austria

Compania austriaca de constructii Alpine Holding, cu contracte si in Romania, a declansat cel mai mare caz de insolventa produs in Austria dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, incercarile de a atrage noi fonduri esuand saptamana aceasta, transmite.

Brasov, Bucuresti, Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )