Libnet.ro
UNICEF

11:00

Zumanjaro, cel mai infricosator roller coaster din lume! E de doua ori mai inalt decat Statuia Libertatii!

ADPM ADPM,
Zumanjaro, cel mai infricosator roller coaster din lume! E de doua ori mai inalt decat Statuia Libertatii!

Mai este doar o luna pana la inaugurarea celui mai inalt roller coaster din lume, o adevarata delectare pentru iubitorii de senzatii tari! Masinaria are de doua ori inaltimea Statuii Libertatii si promite adrenalina la cote maxime!. continuă pe ADPM

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv din lume

Pugilistul american Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv din lume potrivit unui raport dat publicitatii de ESPN.

Cea mai mare piata futures din lume, actionata in instanta

CME Group Inc. CME), compania care detine cea mai mare piata futures din lume, a fost actionata in instanta de trei utilizatori ai sai, care pretind ca aceasta le-a permis traderilor de inalta frecventa HFT) accesul la informatiile privind comenzile clientilor inaintea participantilor la piata.

In vizita la cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5: ce planuri sunt la Confort Urban Rahova

Sectorul 5 a fost in perioada de boom cel mai ocolit sector din Capitala la capitolul mari investitii imobiliare, inclusiv pe segmentul rezidential. In ciuda auspiciilor negative si a reticentei fata de zona, in Rahova a fost demarat in 2012 cel mai.

Emil Boc, cel mai pregatit sa candideze din partea dreptei la prezidentiale

Fostul premier Emil Boc este omul politic cel mai pregatit sa reprezinte dreapta la alegerile preziden and tiale din toamna a declarat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei emisiuni a televiziunii Digi24.

Cel mai mare concurs de desen din Romania revine la East European Comic Con

Dupa succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza inca o data cel mai mare concurs de desen din Romania. Astfel, in perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii isi vor putea exersa si etala talentul, viziunea si creativitatea pe tema Supereroi si mediul inconjurator. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 si se va incheia duminica, 11 mai, ora 12:00. Asadar, concurentii trebuie sa realizeze un personaj original pe tema mentionata pe parcursul a 2 zile, in spatiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participantii vor putea folosi ustensilele profesionale de arta oferite de standul Faber-Castell, dar si materiale proprii in cazul in care doresc sa le aduca.

Cel mai sexy ofiter de securitate din lume!

Metroul din Sao Paulo, Brazilia, a devenit un adevarat punct de atractie turistica, dupa ce Guilherme Leao, un tanar de 22 de ani care lucreaza acolo, a fost votat drept cel mai sexy ofiter de securitate din lume.

Papa, cel mai popular suveran pontif din toate timpurile. 13 MILIOANE de oameni il urmaresc pe Twitter

Papa Francisc a depasit miercuri dimineata pe contul sau de Twitter, @Pontifex, pragul de 13 milioane de followers in noua limbi, inclusiv araba si latina, a indicat miercuri site-ul specializat privind.

Top 10: cele mai fascinante muzee de aviatie din lume

Cele mai interesante muzee de aviatie din lume captureaza realizarile pilotilor, designerilor si inginerilor care au facut primele zboruri. Aici, pasionatii de aviatie pot zbura in timp fara sa isi puna centura de siguranta, sa inchida telefoanele sau.

in vizita la cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5: ce planuri sunt la Confort Urban Rahova

Sectorul 5 a fost in perioada de boom cel mai ocolit sector din Capitala la capitolul mari investitii imobiliare, inclusiv pe segmentul rezidential. In ciuda auspiciilor negative si a reticentei fata de zona, in Rahova a fost demarat in 2012 cel mai mare proiect rezidential din sector, care a reusit sa atraga sute de cumparatori, anul trecut ansamblul rezidential ajungand in top proiecte din Bucuresti, cu vanzari de 350 de unitati locative.

Cum a reusit Edward Snowden sa scape de supravegherea americanilor folosind cel mai sigur sistem de operare din lume

Edward Snowden a ajuns unul dintre cei mai cunoscuti oameni ai planetei dupa ce a dezvaluit cat de mult ne supravegheaza agentii precum NSA. El a reusit sa ramana departe de ochii agentiei folosind poate cel mai sigur sistem de operare, un Linux creat special pentru anonimii Internetului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )