Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat curand. Privelistea este ametitoare

Adevărul Adevărul,
Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat curand. Privelistea este ametitoare

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat, in luna iulie, in China, in parcul national Zhangjiajie, despre care se spune ca a fost sursa de inspiratie a planetei Pandora din filmul Avatar, regizat de James Cameron, informeaza CNN. continuă pe Adevărul

Sute de milioane de dolari pentru cea mai mare frauda cu diplome fictive din lume

Daca v-ati gandit vreodata sa va cumparati o diploma beton de la una din sutele de institutii de invatamant care ofera cursuri on-line pentru a promova sau pentru a obtine un loc de munca bine platit, atunci, cel mai probabil, banii dumneavoastra au ajuns la o companie din Pakistan care conduce cea mai mare retea de fraude cu diplome din lume sub protectia autoritatilor.

Cel mai cool bar din lume! Pluteste in mijlocul oceanului! FOTO VIDEO

Imagineaza-ti cum ar fi sa iti petreci vacanta pe o insula exotica si sa poti savura un cocktail delicios la cel mai cool bar din lume, amplasat in mijlocul oceanului, la o distanta considerabila de tarm! .

10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani

In urma cu 10 ani, trei tineri Chad Hurley, Steven Chen si Jawed Karim lansau YouTube. Legenda spune ca voiau sa arate prietenilor niste clipuri filmate la o petrecere, insa adevarul este ca sursa lor de inspiratie a fost incidentul lui Janet Jackson de la finala Super Bowl din 2004. in februarie 2005 [] 10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

China tocmai a inregistrat cel mai scazut ritm de crestere a PIB-ului din ultimii 24 de ani

Steen Jakobsen, economist-sef al Saxo Bank, a declarat ca statul chinez tocmai a inregistrat cel mai scazut ritm de crestere a PIB-ului din ultimii 24 de ani, arata un comunicat transmis redactiei.

Pretul aurului, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Cotatia aurului a atins, ieri, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni, dupa ce o serie de date statistice dezamagitoare din SUA au crescut sansele ca Rezerva Federala sa amane momentul in care va incepe sa majoreze dobanda de baza, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Schneider Electric ofera tehnologii pentru primul centru de date cu impact ecologic pozitiv din lume

Schneider Electric va oferi tehnologii de eficienta energetica in primul centru de date cu impact ecologic pozitiv din lume, care va fi construit in orasul Falun din Suedia.

Grecia se confrunta cu cel mai mare &171;exod al creierelor &187; de la moartea lui Socrate

Grecia se confrunta cu pierderea celui mai valoros bun al sau, capitalul uman, cei mai pregatiti si inteligenti profesionisti din Grecia parasind tara din cauza crizei, potrivit MarketWatch.

Cel mai mare cheesecake din Romania se va face de Zilele Clujului. Deliciu culinar de peste 200 de kilograme

Saptamana viitoare, in cadrul Zilelor Clujului, va fi organizat Festivalul Culinar International unde se va bate un record national: se va face cel mai mare cheesecake din Romania.

O mana de ajutor pentru Nepal. Alex Gavan: Oamenii de acolo sunt printre cei mai calzi din lume

Alpinistul de altitudine Alex Gavan a lansat, marti, o campanie de strangere de fonduri pentru victimile cutremurelor din Nepal. Romanul a fost unul dintre supravietuitorii avanlansei produse de cutremurul din 25 aprilie.

VIDEO Cele mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania din ultimii 10 ani: Sunt un cocalar - cel mai vizionat video non-music

Google sarbatoreste in luna mai din acest an 10 ani de la lansarea primei versiuni a serviciului video YouTube, iar pentru a marca acest lucru a publicat topurile celor mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania, de la inceputul serviciului si pana in prezent. Astfel, cel mai vizualizat videoclip muzical de pe IP-uri din Romania este J Balvin cu piesa Tranquila, iar cel mai vizualizat video non-music este 'Sunt un cocalar', un pamflet publicat de tinerii de la Noaptea Tarziu. Citeste in articol cateva informatii cheie despre YouTube in Romania si 10 lucruri pe care nu le stiai despre YouTube.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )