Libnet.ro
UNICEF

12:00

Top 10 filme si seriale care dispar de pe Netflix in decembrie

Playtech Playtech,
Top 10 filme si seriale care dispar de pe Netflix in decembrie

Ziua de care abonatii Netflix s-au temut de ani de zile este in sfarsit vizibila. Pe 31 decembrie 2020, NBC va elimina popularul sitcom odata ce va fi transmis din serviciul de streaming creat. continuă pe Playtech

10 filme de groaza care sunt perfecte pentru sarbatorile din 2020

Craciunul si groaza nu merg prea bine impreuna, dar aceste 10 filme de groaza de vacanta ofera cu siguranta o intorsatura unica pentru aceste vremuri. Craciunul poate fi o perioada.

Topul celor mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est: Romania nu are nicio companie in top 10

Romania are doar 58 de companii in topul celor mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est pentru 2019, mai putine decat anul anterior, nicio companie romaneasca neregasindu-se in top 10.

Top 10 schimbari aduse Codului fiscal

Dupa trei ani de asteptare, mai multe modificari fiscale cerute de mediul de afaceri au fost adoptate recent. Iata un top al celor mai importante 10 noutati, realizat de Daniel Anghel, Partener, Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica PwC Romania.

PWC ROMANIA: Dupa trei ani de asteptare, modificarile fiscale cerute de mediul de afaceri au fost adoptate: Top 10 noutati

Modificarile aduse Codurilor fiscal si de procedura fiscala prin proiectul de lege votat de Parlament pe 24 noiembrie 2020 vin intr-un moment in care mediul de afaceri are nevoie de un cadru fiscal mai clar si mai modern, pe fondul crizei sanitare care a afectat operatiunile si a generat incertitudine fara precedent, conform unui comunicat trimis redactiei.

Dupa trei ani de asteptare, modificarile fiscale cerute de mediul de afaceri au fost adoptate: Top 10 noutati

Modificarile aduse Codurilor fiscal si de procedura fiscala prin proiectul de lege votat de Parlament pe 24 noiembrie 2020 vin intr-un moment in care mediul de afaceri are nevoie de un cadru fiscal mai clar si mai modern, pe fondul crizei sanitare care a afectat operatiunile si a generat incertitudine fara precedent. Este vorba de un proiect care include multe propuneri ale mediului de afaceri si a carui nastere nu a fost deloc usoara. Daca ne gandim ca de la initierea proiectului pana la adoptare au trecut aproape trei ani, ne dam seama ca este un termen neobisnuit de mare in conditiile in care schimbarile legislatiei fiscale sunt de obicei rapide, unele chiar peste noapte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )