Libnet.ro
UNICEF

20:30

10 vulnerabilitati ale firmelor care ar trebui sa-i faca mai atenti pe revolutionarii fiscali din Guvern. Iancu Guda, seful analistilor financiari: Stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astepte!

Hotnews Hotnews,
 10 vulnerabilitati ale firmelor care ar trebui sa-i faca mai atenti pe revolutionarii fiscali din Guvern. Iancu Guda, seful analistilor financiari: Stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astepte!

Ce facem? Uitam cat de vulnerabili suntem? Schimbam 4 ministri la Economie in 8 luni? Aducem 6 revolutii fiscale, anuntate pe holurile ministerelor- fara vreun studiu de impact- iar apoi renuntam la ele tot pe holurile ministerelor? Pai stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astepte decat sa investeasca intr-un mediu incert. Cum sa vii sa anunti o revolutie fiscala, s-o si propui si apoi s-o anulezi, fara un minim studiu de impact? Cum sa anunti ca in 6 luni vei aplica in 6 luni tuturor firmelor un impozit pe venit de 1%, 2% sau de 3%. Nu stii in functie de ce, nu stii impactul sau nu vrei sa-l spui. Dupa care spui simplu Am renuntat!, intr-un interviu dat tot pe un hol, a spus marti Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania, care coordoneaza si activitatea companiei Coface. continuă pe Hotnews

10 vulnerabilitati ale firmelor din Romania care ar trebui sa-i faca mai atenta pe revolutionarii fiscali din Guvern. Iancu Guda, seful analistilor financiari: Stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astep

Ce facem? Uitam cat de vulnerabili suntem? Schimbam 4 ministri la Economie in 8 luni? Aducem 6 revolutii fiscale, anuntate pe holurile ministerelor- fara vreun studiu de impact- iar apoi renuntam la ele tot pe holurile ministerelor? Pai stiti ce spun investitorii? Ca e haos in Romania! Ca e incertitudine si ca e mai bine sa astepte decat sa investeasca intr-un mediu incert. Cum sa vii sa anunti o revolutie fiscala, s-o si propui si apoi s-o anulezi, fara un minim studiu de impact? Cum sa anunti ca in 6 luni vei aplica in 6 luni tuturor firmelor un impozit pe venit de 1%, 2% sau de 3%. Nu stii in functie de ce, nu stii impactul sau nu vrei sa-l spui. Dupa care spui simplu Am renuntat!, intr-un interviu dat tot pe un hol, a spus marti Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania, care coordoneaza si activitatea companiei Coface.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )