Libnet.ro
UNICEF

12:30

1000 Indian

Libnet Ro
Surpriza la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat in sferturi

Surpriza la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat in sferturi

Carlos Alcaraz a fost eliminat in sferturile de finala ale turneului ATP Masters 1. 000 de la Miami, dupa ce a fost invins de bulgarul Grigor Dimitrov, in doua seturi, cu scorul de 6-2, 6-4. Principalul favorit al competitiei din Florida, Alcaraz venea la Miami din postura de castigator la Indian Wells, unde a reusit sa-si .

Schimbarile produse in WTA dupa Indian Wells - Simona Halep nu revine in clasamentul mondial

Simona Halep ramane in continuare fara clasament WTA, fosta lidera mondiala urmand sa-si faca revenirea in circuit cu ocazia turneului de categorie 1000 de la Miami. Iga Swiatek domina cu autoritate clasamentul WTA, in timp ce podiumul este completat de Aryna Sabalenka si Coco Gauff.

Carlos Alcaraz l-a invins pe Daniil Medvedev si a castigat turneul de la Indian Wells

Spaniolul Carlos Alcaraz s-a impus duminica in finala turneului Masters 1000 de la Indian Wells California, SUA) in fata rusului Daniil Medvedev, scor 7-6 5), 6-1, la fel ca in 2023, .

Cu Decisiv din Primul Set n-au existat pierzatori pe Betano in semifinalele de la Indian Wells

Sambata noapte s-au stabilit cei doi finalisti la editia din acest an in turneul masculin de la Indian Wells, o competitie de categorie ATP Masters 1000. Ambele semifinale au fost decise in trei seturi si in fiecare dintre acestea jucatorul invins a castigat primul set cu scorul de 6-1.

VIDEO Daniil Medvedev, calificare cu emotii in finala Indian Wells 2024 - Set pierdut cu 6-1

Daniil Medvedev a avut parte de un meci foarte dificil cu Tommy Paul, dar rusul a reusit sa treaca de american si s-a calificat in finala turneului ATP Masters 1000 de la Indian Wells.

VIDEO Carlos Alcaraz, in finala Indian Wells 2024 - Jannik Sinner, prima infrangere dupa patru luni

Carlos Alcaraz s-a calificat in finala turneului ATP Masters 1000 de la Indian Wells, spaniolul reusind sa puna capat seriei incredibile de victorii a lui Jannik Sinner.

Djokovic explica de ce se retrage de la turneul ATP Masters 1.000 de la Miami

Sarbul Novak Djokovic, numarul unu mondial al tenisului masculin, a declarat forfait sambata pentru turneul ATP Masters 1. 000 de la Miami, care va avea loc intre 20 si 31 martie, la cateva zile dupa ce a fost eliminat surprinzator in turul 3 al turneului de la Indian Wells, informeaza AFP.

A invins-o pe campioana de la US Open si s-a calificat in finala Indian Wells 2024

Maria Sakkari a obtinut calificarea in finala turneului WTA 1000 de la Indian Wells, sportiva din Grecia eliminand-o pe Coco Gauff campioana en-titre de la US Open).

Daniil Medvedev, calificat in semifinale la Indian Wells. Adversarul din penultimul act

Daniil Medvedev s-a calificat in semifinalele turneului ATP Masters 1. 000 de la Indian Wells, dupa ce l-a invins in doua seturi pe danezul Holger Rune, cu 7-5, 6-4. Medvedev 4 ATP) va juca in penultimul act contra americanului Tommy Paul, victorios in duelul cu norvegianul Casper Ruud, scor 6-2, 1-6, 6-3. Rusul s-a impus in .

Iga Swiatek, in semifinale la Indian Wells 2024 - Abandon al unei campioane de Grand Slam

Iga Swiatek s-a calificat in semifinalele turneului WTA 1000 de la Indian Wells, dupa ce Caroline Wozniacki s-a retras la inceputul setului secund al meciului din sferturi.

Novak Djokovic urmeaza sa se retraga de la turneul ATP Masters Miami

Presa din Serbia anunta ca liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, nu va lua startul la turneul Masters 1. 000 de la Miami, care incepe pe 20 martie. Eliminat surprinzator in aceasta saptamana in runda a 3-a a turneului Masters 1. 000 de la Indian Wells, de Luca Nardi, Novak Djokovic, detinatorul a 24 de titluri de Grand .

Indian Wells 2024: Jucatorul momentului din ATP, in semifinale dupa a 19-a victorie consecutiva

Jannik Sinner a ajuns la 19 victorii consecutive in circuitul masculin 16 in acest an) si s-a calificat in semifinalele turneului ATP Masters 1000 de la Indian Wells.

Indian Wells 2024: Prima semifinalista, decisa dupa un duel ruso-ucrainean - Set castigat cu 6-0

Marta Kostyuk s-a calificat pentru prima oara in cariera in semifinalele unui turneu WTA 1000, sportiva din Ucraina invingand-o pe rusoaica Anastasia Potapova, joi, la Indian Wells.

Novak Djokovic si decizia drastica luata dupa eliminarea de la Indian Wells 2024

Eliminat prematur de la Indian Wells, Novak Djokovic nu va participa la turneul ATP Masters 1000 de la Miami, potrivit jurnalistului sarb Sasa Ozmo.

Aryna Sabalenka eliminata in optimi la Indian Wells de revelatia sezonului in tenisul feminin

Surpriza in optimile de finala de la Indian Wells, unde a doua favorita Aryna Sabalenka a pierdut in fata unei jucatoare care nu mai jucase niciodata in sferturile unui turneu de 1000 de puncte.

Surpriza mare la Indian Wells - Campioana de la Australian Open, eliminata in optimi

Aryna Sabalenka trece printr-o perioada dificila dupa triumful de la Australian Open 2024, sportiva din Belarus parasind prematur si turneul de categorie WTA 1000 de la Indian Wells.

Marturisire neasteptata din partea lui Novak Djokovic dupa eliminarea prematura de la Indian Wells

Liderul mondial Novak Djokovic a parasit turneul ATP Masters 1000 de la Indian Wells in turul al treilea. Surpriza de proportii la Indian Wells. Novak Djokovic eliminat de un italian pierzator in calificari .

VIDEO La 33 de ani si dupa doua nasteri s-a calificat in sferturi la Indian Wells 2024

Revenita in tenisul profesionist dupa o pauza de trei ani si doua nasteri, Caroline Wozniacki a reusit sa se califice miercuri in sferturile turneului WTA 1000 de la Indian Wells.

inca un favorit eliminat la Indian Wells Duelurile din optimile de finala

Jiri Lehecka este una dintre revelatiile turneului ATP 1000 de la Indian Wells. Dupa ce l-a eliminat pe Andrey Rublev in optimi, jucatorul ceh a mai trecut de un favorit important.

Indian Wells 2024: Lider mondiala s-a calificat in optimi inca un set castigat la zero

Principala favorita a turneului WTA 1000 de la Indian Wells, Iga Swiatek a trecut fara probleme in turul al treilea de Linda Noskova, scor 6-4, 6-0.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )