Libnet.ro
UNICEF

19:31

11 persoane, printre care si un jurnalist, suspectate de operatiuni ilegale la bursa

Antena3 Antena3,
11 persoane, printre care si un jurnalist, suspectate de operatiuni ilegale la bursa

Politia chineza a convocat 11 persoane, intre care si un jurnalist economic, in cadrul unei anchete asupra operatiunilor ilegale desfasurate pe pietele bursiere, a anuntat presa oficiala, citata de. continuă pe Antena3

Prabusirea burselor din China: Politia interogheaza 11 persoane, printre care si un ziarist specializat pe economic

Politia chineza a convocat 11 persoane, printre care si un ziarist specializat pe economic, in cadrul unei anchete privind operatiuni ilegale pe pietele bursiere, scrie presa de stat, preluata de AFP.

Franta: Patru persoane, printre care un jandarm, au fost ucise intr-un schimb de focuri dintr-o tabara de romi

Patru persoane, printre care si un jandarm, au fost ucise si alte trei sunt grav ranite dupa schimbul de focuri petrecut marti intr-o tabara de romi din localitatea Roye. Un individ afalt in stare de ebrietate a.

China: Politia ancheteaza 11 persoane suspectate de operatiuni ilegale la bursa

Politia chineza desfasoara o ancheta asupra operatiunilor ilegale desfasurate pe pietele bursiere, 11 persoane fiind convocate, intre care si un jurnalist economic, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Politia ancheteaza 11 persoane suspectate de operatiuni ilegale la bursa

Politia chineza a convocat 11 persoane, intre care si un jurnalist economic, in cadrul unei anchete asupra operatiunilor ilegale desfasurate pe pietele bursiere, a anuntat presa oficiala din China, citata de AFP.

SUA: Doua persoane, dintre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite intr-un atac armat produs in Louisiana

Doua persoane, printre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite in statul american Louisiana, dupa ce un barbat i-a atacat, informeaza CNN. Ulterior, autorul atacului, in varsta de 35 de ani, a.

Noua persoane, intre care doi angajati E.ON, retinuti pentru furt de energie electrica

Noua persoane, intre care doi angajati ai E. ON Distributie, au fost retinute, in urma celor 80 de perchezitii facute, duminica, in Barlad si Murgeni, dar si in mai multe comune limitrofe, la suspecti de.

Atentat SINUCIGAS in Nigeria: 11 persoane au murit si alte 30 au fost ranite

15 persoane au murit si alte 30 de persoane au fost ranite, marti, in Nigeria, in urma unui atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )