Libnet.ro
UNICEF

12:45

11 utilizari practice si decorative pentru nisele din pereti

România Liberă România Liberă,
11 utilizari practice si decorative pentru nisele din pereti

Cunoscuta si sub denumirea de alcov, nisa este utilizata atat in scop practic, cat si decorativ. Designerii si arhitectii o folosesc in proiectele lor ca pe un element decorativ interesant, care sparge monotonia unor incaperi amenajate minimalist. In functie de incapere, nisa poate juca diverse roluri, intre care cuier pentru haine, loc de depozitare, spatiu decorativ, etc. continuă pe România Liberă

Chinezii pregatesc urmatorul telefon de top pentru piata din Europa

Cei de la Oppo par a pregati o versiune imbunatatita a modelului R7s, disponibil in Europa. Conform unor noi informatii, Oppoar putea lansa in perioada urmatoare o versiune imbunatatita a modelului R7s, care a fost deja lansat in Europa in urma cu ceva vreme. Dupa ne amintesc cei de la Phonearena, telefonul beneficia de un [] Chinezii pregatesc urmatorul telefon de top pentru piata din Europa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Angela Gheorghiu a cantat Tatal Nostru la Ateneu pentru victimele din Colectiv

Angela Gheorghiu a sustinut un concert caritabil la Ateneul Roman din Bucuresti, pentru a strange donatii destinate familiilor victimelor din clubul Colectiv. Iata cum a decurs evenimentul.

Angela Gheorghiu, concert caritabil pentru ranitii din Colectiv

Soprana Angela Gheorghiu a sustinut, duminica searp, la Ateneul Roman, un concert caritabil pentru victimele din clubul Colectiv. Cantareta a interpretat atat lucrari celebre, precum ariile Vissi darte si O mio babbino caro, de Giacomo Puccini, cat si rugaciunea Tatal nostru si imnul national al Romaniei.

Ministrul Dan Stoenescu vizeaza lansarea unor sesiuni de informare pentru romanii din diaspora

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, prezent in Spania, a anuntat ca are in vedere lansarea unor sesiuni de informare si consultanta pentru romanii din diaspora, sesiuni care vor aborda modalitatile de accesare a fondurilor europene POSDRU.

Campanie de informare privind votul prin corespondenta pentru romanii din diaspora

Ministrul delegat pentru Relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, s-a intalnit cu romanii din Spania, prilej cu care a precizat ca va lansa o campanie de informare privind votul prin corespondenta si consultari privind accesarea fondurilor europene pentru romanii din diaspora, potrivit Mediafax.

Campanie de informare pentru romanii din strainatate privind votul prin corespondenta, anuntata de Dan Stoenescu

Lansarea unei campanii de informare in legatura cu votul prin corespondenta si a unor consultari privind accesarea de fonduri europene pentru diaspora sunt obiectivele invocate de ministrul delegat pentru Relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, care s-a intalnit cu romanii din Spania, informeaza Mediafax.

Mesajul lui Papa Francisc pentru catolicii din Republica Centrafricana

Papa Francisc i-a indemnat, duminica, pe catolici, la Catedrala din Bangui, in cadrul unei slujbe la care au participat mii de persoane, sa isi foloseasca dragostea fata de Dumnezeu impotriva urii si persecutiilor din Republica Centrafricana, o tara devastata de violente intre crestini si musulmani.

Tensiunile din vestul Europei duc la cresterea cererii pentru destinatiile din Romania - federatie turistica

Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania FAPT) afirma ca situatia tensionata din vestul Europei determina cresteri in vanzarea de turism romanesc, reprezentantii acesteia asteptandu-se la un grad foarte bun de ocupare a unitatilor turistice in perioada sarbatorilor de iarna, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )