Libnet.ro
UNICEF

23:15

12 detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati, in greva foamei

România Liberă România Liberă,
12 detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati, in greva foamei

Nemultumiti de decizia judecatorilor, 12 detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati au intrat in greva foamei, in semn de protest fata de modul in care au fost judecati intr-un dosar de omor petrecut in 2012 . continuă pe România Liberă

12 detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati, in greva foamei din motive juridice

Un numar de 12 detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati au intrat in greva foamei, in semn de protest fata de modul in care au fost judecati intr-un dosar de omor petrecut in 2012,.

Galati: 12 detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta, in greva foamei din motive juridice

Doisprezece detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati au intrat in greva foamei, in semn de protest fata de modul in care au fost judecati intr-un dosar de omor petrecut in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Voturi din penitenciar. Peste 600 de detinuti din Penitenciarul Galati si-au exprimat optiunile

Procesul electoral din Penitenciarul de Maxima siguranta de la Galati s-a incheiat in urma cu cateva minute, in jurul orei 15. Din cei peste 1. 000 de detinuti au votat 631. Desi isi exprimasera dorinta sa voteze 632 de detinuti, unul a renuntat in ultima clipa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )