Libnet.ro
UNICEF

00:07

Galati: 12 detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta, in greva foamei din motive juridice

B1 B1,
Galati: 12 detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta, in greva foamei din motive juridice

Doisprezece detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati au intrat in greva foamei, in semn de protest fata de modul in care au fost judecati intr-un dosar de omor petrecut in. continuă pe B1

12 detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati, in greva foamei

Nemultumiti de decizia judecatorilor, 12 detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati au intrat in greva foamei, in semn de protest fata de modul in care au fost judecati intr-un dosar de omor petrecut in 2012 .

12 detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati, in greva foamei din motive juridice

Un numar de 12 detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati au intrat in greva foamei, in semn de protest fata de modul in care au fost judecati intr-un dosar de omor petrecut in 2012,.

Lotul arestat in dosarul mafia fierului vechi din Galati a intrat in greva foamei

12 arestati preventiv din Penitenciarul Galati au intrat de cinci zile in greva foamei. Este vorba despre acuzatii din dosarul mafiei fierului vechi care in urma cu doi ani si-au disputat zonele de influenta in Umbraresti, iar in urma scandalului un tanar de 36 de ani a fost ucis. Pentru ca sunt judecati la gramada si condamnati in aceeasi maniera, cei 12 acuzati au decis sa refuze hrana.

Tensiuni in Politia Locala. Seful institutiei, Alecu Deaconu, schimbat din functie dupa ce politistii au amenintat cu greva foamei

Alecu Deaconu, seful Politiei Locale Ramnicu Valcea, a fost inlocuit din functie, la cerere. Masura este urmare a tensiunilor aparute in cadrul Politiei Locale, angajatii au amenintat ca intra in greva foamei daca nu li se vor acorda sporuri salariale.

Iraniana condamnata pentru ca a vrut sa vada un meci de volei a intrat in greva foamei

Britanica de origine iraniana, care a fost condamnata la un an de inchisoare pentru ca a incercat sa intre la un meci de volei masculin, protesteaza impotriva detentiei. Ea a intrat in greva foamei pentru a doua oara, informeaza Al Jazeera.

O tacere asurzitoare: Cui ii pasa de greva foamei a lui Andrei Ursu?

Continua greva foamei a lui Andrei Ursu. Tacerea in jurul ei este revoltatoare, asurzitoare, strigatoare la cer. Ne consumam in polemici sterile, ne ocupam de inanitati, timp in care un om cere dreptate riscandu-si viata, iar noi ne vedem de treburile noastrecomme si de rien netait. De ce tac jurnalistii, de ce tac formatorii de opinie? Cateva interviuri pierdute in oceanul de stiri senzationaliste. In rest, nimic. Ne-a amortit constiinta morala? Ne-a impietrit sufletul? Nu mai suntem in stare de compasiune? Ce meteorit a lovit inimile noastre?.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Voturi din penitenciar. Peste 600 de detinuti din Penitenciarul Galati si-au exprimat optiunile

Procesul electoral din Penitenciarul de Maxima siguranta de la Galati s-a incheiat in urma cu cateva minute, in jurul orei 15. Din cei peste 1. 000 de detinuti au votat 631. Desi isi exprimasera dorinta sa voteze 632 de detinuti, unul a renuntat in ultima clipa.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )