Libnet.ro
UNICEF

01:05

169 de ani de la nasterea unuia dintre cei mai mari istorici romani: Alexandru Dimitrie Xenopol

Antena3 Antena3,
169 de ani de la nasterea unuia dintre cei mai mari istorici romani: Alexandru Dimitrie Xenopol

Astazi se implinesc 169 de ani de la nasterea unuia dintre cei mai mari istorici romani si filozof de talie mondiala, Alexandru Dimitrie Xenopol. Alexandru Dimitrie Xenopol s-a nascut la Iasi, pe 23. continuă pe Antena3

Recep Tayyip Erdogan: Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istorie

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa ia masuri impotriva rebelilor kurzi si a gruparii Statul Islamic, dupa cele mai recente atacuri. Trebuie sa lovim aceste organizatii teroriste in maniera cea mai puternica, a spus Erdogan intr-un discurs public tinut la Istanbul, facand un apel la cetatenii turci sa se mobilizeze, potrivit AFP.

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa-i pedepseasca pe rebelii kurzi si pe jihadistii din gruparea Stat Islamic ISIS) dupa ultimele atacuri teroriste, informeaza AFP.

De ce s-a impuscat in cap domnitorul Grigore Alexandru Ghica, unul dintre cei mai bogati conducatori ai Moldovei

Grigore Alexandru Ghica a fost domn al Moldovei intre 1849 1853 si intre 1854 1856. Acesta a fost un domnitor ce a incercat sa aduca bunastarea in tara, i-a dezrobit pe tigani si a incurajat unirea principatelor romane. Fiind exilat la Paris si atacat de dusmanii sai politici cu tot felul de zvonuri false, Ghica a intrat in depresie si s-a sinucis, impuscandu-se in cap la varsta de 50 de ani.

Piata imobiliara, in fata celei mai mari provocari: va fi 2016 la fel de spectaculos cum a fost anul precedent?

Anul 2016 traverseaza poate una dintre cele mai mari provocari de dupa debutul crizei din 2008, asta dupa ce in cursul anului trecut marea majoritate a actorilor din piata au bifat o serie de investitii importante, dar si tranzactii mari la care cu.

De ce este considerata Cumintenia Pamantului una dintre cele mai mari opere artistice din istoria omenirii

Lucrarea Cumintenia pamantului a dat nastere de aprinse controverse chiar de la prezentarea ei. Cu toate acestea, marele filosof roman Constantin Noica o considera o lucrare geniala pentru omenire. Exegetii operei lui Brancusi proclama necesitatea unei campanii de informare, pentru a patrunde intr-o anumita masura in tainele artei lui Brancusi.

Cei mai apreciati europarlamentari romani

Cei mai apreciati europarlamentari romani. Reprezentantii Romaniei in Parlamentul European au fost in ultimii ani prezente constante in topul eurodeputatilor premiati pentru activitatea lor in diverse domenii, de la lupta impotriva coruptiei pana la teme ce tin de imbunatatirea sistemelor de sanatate din tarile UE.

Novak Djokovic, criticat de Andy Murray si Serena Williams dupa ce a cerut premii mai mari in ATP fata de WTA

Novak Djokovic a avut o pozitie oficiala dupa scandalul iscat de declaratiile lui Raymond Moore, fostul director al turneului de la Indian Wells. Sarbul a cerut premii mai mari in circuitul ATP, dar la putin timp si-a cerut scuze pentru afirmatiile facute. Cu toate acestea, liderul mondial nu a scapat de criticile unor colegi de breasla, Andy Murray si Serena Williams aratand cu degetul catre Novak.

Veste trista pentru sportul romanesc. A murit in bratele fiicei sale. Avea numai 46 de ani

Veste trista pentru lumea sportului romanesc. Vasile Roatis, unul dintre cei mai buni triatlonisti amatori din Romania, s-a stins azi noapte, scrie spynews. ro. Barbatul a murit de ziua fiicei sale,.

Roman care a locuit in Molenbeek, cartierul general al jihadistilor din Bruxelles: Cei mai multi musulmani stau pe ajutoare sociale. S-au batut cu Politia

Atentatele teroriste care au avut loc in Belgia l-au gasit in Bruxelles si pe Ruben, un tanar din judetul Timis, stabilit de mai multi ani in Bruxelles. Student la Contabilitate, Ruben a trecut in dimineata atentatelor, in drum spre scoala, prin doua statii de metrou in care ulterior s-au produs explozii. Timp de cinci ani, Ruben si familia lui au locuit in Molenbeek, cartierul in care a fost prins si Salah Abdelsam.

Cat castiga cei mai cautati specialisti din piata

Industria care a anuntat in ultimii ani cele mai spectaculoase cifre privind salariile si angajarile nu se opreste, iar in acest an specialistii din IT vor avea parte din nou de mariri ale remuneratiilor, chiar daca usor temperate fata de perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )