Libnet.ro
UNICEF

13:45

A 17-a zi consecutiva de proteste fata de proiectul Rosia Montana

Antena3 Antena3,
A 17-a zi consecutiva de proteste fata de proiectul Rosia Montana

Cateva zeci de persoane, majoritatea tineri, s-au adunat la fantana de la Universitate din Capitala, marti seara, in cea de-a 17-a zi a protestului fata de proiectul minier de la Rosia. continuă pe Antena3

Ziua 13 de proteste fata de proiectul de la Rosia Montana. Manifestantii au impanzit strazile din Centrul Istoric

Bucurestenii au protestat pentru cea de-a treisprezecea zi la rand fata de deja controversatul proiect minier de la Rosia Montana. De data aceasta cateva sute de oameni au ajuns pe strazile din Centrul Istoric din Bucuresti unde au discutat cu oamenii despre argumente pro si contra.

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov. In Piata Unirii din Cluj-Napoca protesteaza peste o mie de persoane, acestea cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana. Zeci de mii de oameni au iesit in strada duminica noapte

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov, in paralel cu mitingul urias din Bucuresti 15. 000 de manifestanti). In Piata Unirii din Cluj-Napoca au protestat mii de oameni 5. 000 - estimarea politiei, transmisa de Ora de Cluj, dar ziaristii publicatiei citate sustin ca au fost mult mai multi), acestia cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

Proteste paralele la Universitate, fata de proiectul Rosia Montana si eutanasierea cainilor

Doua proteste au loc in paralel, sambata seara, in Piata Universitatii din Capitala, unde s-au adunat aproximativ 50 de persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana, dar si peste 60 de manifestanti care protesteaza fata de eutanasierea cainilor fara stapan.

Proteste paralele la Universitate, fata de proiectul Rosia Montana si fata de eutanasierea cainilor. Bulevardul Regina Elisabeta a fost blocat

Protestatarii care se opun proiectului minier de la Rosia Montana au ocupat Bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti si sambata noapte, in a paisprezecea zi a protestului, au fluturat steaguri tricolore, au cantat si au scandat Fara violenta, transmite Mediafax.

VIDEO Proteste paralele la Universitate, fata de proiectul Rosia Montana si fata de eutanasierea cainilor. Bulevardul Regina Elisabeta a fost blocat

Protestatarii care se opun proiectului minier de la Rosia Montana au ocupat Bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti si sambata noapte, in a paisprezecea zi a protestului, au fluturat steaguri tricolore, au cantat si au scandat Fara violenta, transmite Mediafax.

Ludovic Orban: Proiectul Rosia Montana e o incalcare grava a angajamentelor electorale.

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca aprobarea proiectului de exploatare de la Rosia Montana ar fi o grava incalcare a promisiunilor electorale ale USL. Atat PNL, cat si PSD s-au manifestat impotriva proiectului de la Rosia Montana in fata alegatorilor. Ne-am anagajat sa nu spijinim nici proiectul Rosia Montana, nici proiectul gazelor de sist, a declarat Orban. Orban a adaugat ca trimiterea proiectului de la Rosia Montana in Parlament incalca legea 52, prin care .

VIDEO Baimarenii au protestat din nou fata de proiectul de la Rosia Montana

Desi in numar mic, baimarenii au iesit din nou in strada sa-si arate nemultumirea fata de proiectul minier de la Rosia Montana, dar si asupra actualei legislatii care inca permite exploatarea minereului cu cianura. Timp de doua ore, acestia au marsaluit pana in centrul municipiului, timp in care au scandat lozinci impotriva aprobarii proiectului.

Comisia speciala pentru proiectul Rosia Montana, aprobata cu 311 voturi

Update 17:13 Parlamentarii au aprobat, azi, in sedinta de plen comun, cu 311 voturi pentru, 5 impotriva si 15 abtineri, infiintarea Comisiei speciale pentru proiectul de lege privind proiectul Rosia Montana, potrivit surselor de presa.

Ziua a 17-a de proteste fata de proiectul minier de la Rosia Montana: tango flashmob la miez de noapte

Bucurestenii ies din nou in Piata Universitatii pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Luni, manifestantii au parut mai obositi, probabil dupa mobilizarea de duminica, atunci cand s-a atins si cifra de 15. 000 de oameni pe strada. Marti seara, protestatarii organizeaza un flahmob in care se va dansa tango.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )