Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al 17-lea deces in urma incendiului de la Institutul Matei Bals: O femeie in varsta de 80 de ani care fusese transferata la Spitalul Militar (VIDEO)

B1 B1,
Al 17-lea deces in urma incendiului de la Institutul Matei Bals: O femeie in varsta de 80 de ani care fusese transferata la Spitalul Militar (VIDEO)

O femeie in varsta de 80 de ani ce se afla in pavilionul in care a izbucnit incendiul de la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals a decedat, marti. Dupa incidentul din 29 ianuarie, ea fusese. continuă pe B1

inca un pacient transferat in urma incendiului de la Institutul Matei Bals a murit

Inca un pacient cu COVID-19 transferat in urma incendiului de la Institutul Matei Bals a murit la Spitalul Victor Babes. Numarul pacientilor care au fost internati in pavilionul in care s-a produs incendiul si care au decedat se ridica astfel la 16.

inca un deces in urma incendiului de la Institutul Matei Bals. Bilantul tragediei a ajuns la 16

Inca o victima a incendiului de la Institutul Matei Bals a decedat. Este vorba despre un barbat care era internat in Pavilionul V al Institutului Matei Bals, chiar acolo unde au izbucnit flacarile.

Alte doua victime ale incendiului de la Institutul Matei Bals au murit. Bilantul deceselor ajunge la 14

Bilantul deceselor in urma incendiului de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals a ajuns la 14, dupa ce alti doi pacenti din pavilonul cuprins de flacari au murit, potrivit datelor Ministerului Sanatatii.

Al 15-lea deces dupa incendiul de la Institutul Matei Bals. Un barbat in vasta de 89 de ani, cu o forma severa de COVID-19, s-a stins din viata

Inca o persoana a murit ca urmare a incendiului produs la sfarsitul lunii ianuarie 2021 la spitalul Matei Bals din Capitala. Este vorba despre un barbat in varsta de 89 de ani, diagnosticat cu o forma.

Date noi despre pacientii afectati de incendiul de la Institutul Matei Bals: 6 persoane sunt in stare grava

Ministerul Sanatatii a transmis noi date cu privire la starea de sanatate a pacientilor afectati de incendiul de la Institutul Matei Bals si transferati la alte spitale: trei pacienti sunt in stare grava internati la terapie intensiva si un altul, tot la ATI, este intubat, iar restul sunt in stare stabila. Referitor la cei 13 pacienti ramasi la Spitalul Matei Bals, trei sunt in stare grava, iar 10 sunt in stare stabila.

Incendiul de la Institutul Matei Bals - inca un pacient cu COVID-19 transferat din pavilionul care a luat foc a decedat. Bilantul a ajuns la 15 morti

Inca un pacient cu COVID-19 transferat din pavilionul de la Institutul Matei Bals afectat de incendiul de acum zece zile a decedat, a anuntat luni Ministerul Sanatatii.

Noi date despre starea pacientilor transferati de la Institutul Matei Bals dupa incendiul de la sfarsitul lunii ianuarie

Noi date despre starea de sanatate a pacientilor care au fost transferati de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals la alte spitale din Capitala, dupa incendiul din 29 ianuarie. Ministerul.

A murit cel de-al 16-lea pacient surprins in incendiul de la Institutul Matei Bals

In dimineata zilei de marti, 9 februarie 2021, s-a anuntat cel de-al 16-lea deces in randul pacienti.

Doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Matei Bals au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 14

UPDATE, 11:49 Ministerul Sanatatii a dat informatii, sambata, despre doua noi decese in randul pacientilor care s-au aflat in Pavilionul V al Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals.

MINISTERUL SANATATII: inca doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Matei Bals au decedat

Inca doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Institutul Matei Balsau decedat, a anuntat astazi Ministerul Sanatatii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )