Libnet.ro
UNICEF

07:45

De 2,5 ori mai multe comenzi la produse naturiste de Black Friday fata de anul trecut

România Liberă România Liberă,
De 2,5 ori mai multe comenzi la produse naturiste de Black Friday fata de anul trecut

In total, au fost plasate in perioada Black Friday peste 3. 700 de comenzi cu o medie de 15 produse . continuă pe România Liberă

COMPANIILE DE LA NOI, SUB LUPA FISCULUI De trei ori mai multe inspectii fiscale, in 2018

Totusi, ne aflam sub media Europei Centrale si de Est Numarul inspectiilor fiscale aproape s-a triplat, anul trecut fata de 2017, arata un sondaj realizat de reteaua PwC Tax Controversy and Dispute Resolution TCDR) din Europa Centrala si de Est.

Salvati Copiii: 6,5%, rata mortalitatii infantile in Romania. Cele mai multe decese sunt provocate de lipsa aparaturii

In 2018, in Romania s-au inregistrat 1. 214 de decese ale copiilor sub un an, cu o rata a mortalitatii infantile numarul deceselor raportat la 1. 000 de nasteri) de 6,5 la mie. Mai mult de jumatate dintre decesele sub un an se produc in prima luna de viata mortalitate neonatala), arata datele, iar o cauza majora este lipsa aparaturii medicale performante, arata organizatia Salvati Copiii. Judetul Calarasi are o mortalitate de 2,3 ori mai mare.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice. --- *ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Cinci persoane care au obligat mai multe tinere sa se prostitueze in UK, prinse de procurorii DIICOT

Cinci persoane suspectate de trafic de persoane si proxenetism, dupa ce ar fi dus mai multe tinere i.

Tanarul coresponda cu mai multe adolescente pe internet. Dupa ce le castiga increderea, acesta le punea sa-i trimita poze incendiare cu ele. Apoi, incepea cosmarul pentru ele

Tanarul coresponda cu mai multe adolescente pe internet. Dupa ce le castiga increderea, acesta le punea sa-i trimita poze incendiare cu ele. Apoi, incepea cosmarul pentru ele. Si asta pentru ca barbatul.

Bolnav psihic, iMPUSCAT de politistii din Arges: Barbatul a AGRESAT mai multe persoane

Un barbat bolnav psihic a fost impuscat, luni, intr-o comunca din judetul Arges, dupa ce a agresat mai multe persoane si i-a amenintat pe politisti. Argeseanul de 37 de ani a inceput sa atace din senin.

VIDEO Un pod s-a prabusit in sud-vestul Frantei Un mort si probabil mai multe persoane disparute

O adolescenta de 15 ani a murit si mai multe persoane probabil sunt date disparute dupa ce un pod s-a prabusit intr-un rau din comuna Mirepoix-sur-Tarn, in sud-vestul Frantei, relateaza AFP.

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Mai multe judete sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata, valabile in patru judete din centrul si sudul tarii, dar si avertizari de vant.

Starul american Chris Pine filmeaza in Bucuresti. Trafic restrictionat pe mai multe strazi

Actorul american Chris Pine, unul dintre starurile francizei Star Trek, filmeaza pentru lungmetrajul Violence of Action, sambata si duminica, in Bucuresti, traficul pe mai multe strazi fiind restrictionat, potrivit uneia dintre companiile producatoare, Icon Films, transmite Mediafax.

Celebru actor din Star Trek filmeaza in Bucuresti. Mai multe strazi vor fi inchise

Atentie, soferi. Mai multe strazi din Bucuresti vor fi inchise sambata si duminica. Un actor de la Hollywood, Chris Pine filmeaza in Bucuresi. Echipa tehnica a inceput pregatirile inca de aseara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )