Libnet.ro
UNICEF

23:15

CM 2014. Barcelona a pregatit 85 de milioane de euro pentru Luis Suarez

Adevărul Adevărul,
CM 2014. Barcelona a pregatit 85 de milioane de euro pentru Luis Suarez

El Mundo Deportivo, ziarul de casa a lui FC Barcelona, scrie ca uruguayanul Luis Suarez este la mai putin de un pas de echipa catalana. continuă pe Adevărul

Romania a primit aproape 10 milioane de euro pentru sistemul de monitorizare de pe Dunare

Romania a primit o finantare de 9,6 milioane de euro pentru a implementa proiectul Danube Water integrated management Danube Water), din suma totala a proiectului de 13,75 milioane de euro, restul revenind Bulgariei.

Romcarbon investeste 6,5 milioane euro in productia de ambalaje si reciclarea materialelor plastice

Compania Romcarbon Buzau va derula pana la finalul acestui an doua proiecte de investitii, in valoare totala de 6,5 milioane euro, in tehnologii pentru productia de tavite destinate uzului alimentar si in domeniul reciclarii materialelor plastice.

Ducele si ducesa de Cambridge, criticati dur de presa. Au cheltuit 5 milioane de euro pentru renovarea unui apartament

Ducele si ducesa de Cambridge se confrunta, pentru prima data, cu criticile presei britanice. Un apartament din palatul Kensington este renovat pentru a deveni locuinta lui William, a lui Kate si a fiului lor,.

AFI Europe: refinantare de 220 mil. euro pentru AFI Cotroceni, in urma unui acord cu trei banci

AFI Europe a semnat cu un consortiu de trei banci format din Deutsche Pfanbriefbank, Erste Group Bank si Raiffeisen Bank, un acord de finantare in valoare de 220 milioane de euro pentru refinantarea centrului commercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti.

Termen 16 octombrie 2014 - ONG-urile pot propune proiecte de mediu la CE pentru finantari totale de 44 milioane euro

ONG-urile din Uniunea Europeana, inclusiv din Romania, pot accesa linii de finantare europeana in valoare totala de 44,26 milioane de euro, in proiecte privind schimbarile climatice, termenul de depunere a propunerilor de proiecte la Comisia Europeana fiind 16 octombrie.

AFI Palace Cotroceni vrea o refinantare de 220 milioane euro

Actionarii Cotroceni Park, compania care care detine mall-ul AFI Palace Cotroceni, au aprobat o hotarare de contractare a unui credit de refinantare pentru centrul comercial bucurestean, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

Lichiditate de aproape 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 082,95 lei 1. 118,48 euro).

Lichiditate de peste 5,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 25. 800,77 lei 5. 989,28 euro).

Proiect POSDRU de peste 13,6 milioane lei pentru incurajarea mestesugarilor rurali

Proiectul Me and sterul turistic - Integrarea abilita and tilor meste and sugare and sti in turismul local - alternativa viabila de revitalizare a spa and tiului rural, in valoare de peste 13,6 milioane de lei, a fost lansat pe 4 iunie si urmareste valorificarea abilita and tilor me and ste and sugare and sti ale somerilor din mediul rural and si orientarea lor catre mici afaceri, ca lucratori independen and ti, ini and tiatori ai unor mici ateliere sau in ocupa and tii din sectorul turistic care sunt interconectate cu domeniul me and ste and sugaresc.

Euro sau dolari? Formatia explica: Am dat euro pentru eliberarea lui Bercea, dar am primit inapoi dolari

Formatia, fiica lui Bercea Mondial, a incercat sa clarifice dilema monedei in care familia ei a dat bani pentru eliberarea tatalui sau si moneda in care si-a recuperat o parte din bani. in stenogramele d.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2754 seconds )