Libnet.ro
UNICEF

10:15

JO 2020: Scandal in Satul Olimpic din cauza consumului de alcool

Hotnews Hotnews,
 JO 2020: Scandal in Satul Olimpic din cauza consumului de alcool

Mai multi atleti cazati in Satul Olimpic ar putea fi chiar exclusi de la Jocurile Olimpice de la Tokyo dupa ce au consumat alcool in complex. continuă pe Hotnews

Au inceput sanctiunile la JO 2020: Doi sportivi au fost dati afara din satul olimpic

Georgienii Vazha Margvelashvili si Lasha Shavdatuashvili, medaliati cu argint la judo la Tokyo, au fost sanctionati pentru ca nu au respectat regulile anuntate de organizatori, parasind satul olimpic, informeaza AFP.

JO 2020, judo: Doi medaliati georgieni au fost sanctionati dupa ce au parasit satul olimpic

Georgienii Vazha Margvelashvili si Lasha Shavdatuashvili, medaliati cu argint la judo la Tokyo, au fost sanctionati dupa ce au parasit satul olimpic, informeaza AFP.

JOCURILE OLIMPICE: Doi medaliati georgieni, sanctionati pentru ca au incalcat regulile parasind satul olimpic

Georgienii Vazha Margvelashvili si Lasha Shavdatuashvili, medaliati cu argint la judo la Tokyo, au fost sanctionati pentru ca nu au respectat regulile anuntate de organizatori, parasind satul olimpic.

Ce e obligata Kate Middleton sa faca de catre Regina Elisabeta, din cauza Printului Harry. S-a aflat tot

Veste mare pentru sotia printului William. Ce obligatie are acum Kate Middleton, din cauza printului Harry. Anuntul a fost facut oficial de catre reprezentantii coroanei britanice. Ce spune ducesa de Cambridge despre noile ei indatoriri. Ce o obliga regina Elisabeta pe Kate Middleton sa faca din cauza Printului Harry Kate Middleton va primi noi indatoriri, .

Atentie mare la ce lasi in masina: lucruri obisnuite risca sa explodeze din cauza caniculei. Lista completa

Daca te-ai urcat vreodata in masina si te-ai simtit ca intr-o sauna din cauza caniculei, ar fi bine sa ai in vedere ca obiectele uitate in acele conditii se pot transforma in bombe cu.

Loturi de inghetata vandute in hipermarketurile Cora, retrase de la vanzare din cauza continutului de oxid de etilena

Mai multe loturi de inghetata vandute in lantul de hipermarketuri Cora au fost retrase de la vanzare din cauza continutului de oxid de etilena.

Statia Spatiala, scapata de sub control din cauza ca un modul rusesc a pornit motoarele Cum a fost restabilizata ISS si ce barca de salvare aveau astronautii la indemana in caz ca situatia se agrava

Statia Spatiala Internationala a fost scapata temporar de sub control joi din cauza ca propulsoarele cu jet ale modulului rusesc s-au pornit din neglijenta la cateva ore dupa ce acesta se cuplase la ISS, potrivit oficialilor NASA citati de Reuters.

Insula Rhodos a ramas fara curent electric si apa din cauza incendiilor

Incendiile de vegetatie din nordul Mediteranei fac prapad in Grecia, Turcia si Italia. O mare parte .

VIDEO. Europarlamentar roman, despre propunerea CE impotriva masinilor pe benzina: Eu nu vad nicio diferenta intre a muri din cauza climei sau a muri de foame

Europarlamentarul roman Marian Jean-Marinescu PNLPPE) a criticat pachetul legislativ de protectie a mediului, Fit for 55, propus recent de Comisia Europeana, care prevede, printre altele, ca din anul 2035 sa nu mai poata fi vandute in UE masini noi pe benzina sau motorina.

Loturi de inghetata retrase de la vanzare si din magazinele Carrefour si Auchan, din cauza continutului de oxid de etilena

Mai multe loturi de inghetata au fost retrase de la vanzare si din magazinele Carrefour si Auchan, din cauza prezentei oxidului de etilena intr-un aditiv utilizat - guma de carruba.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )